Şimdi Ara

Bilinçaltında Aslında Ne Olmak İstiyorsun (%100 Çalışıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troll konu değil arkadaşlar ciddi, kızlarda çalışır mı bilmiyorum ama erkeklerde %100 çalışıyor. İşin mantığı şu: Bildiğiniz gibi testosteron seviyemiz aslında anlık kararlarımızı belirleyen en önemli etkenlerden biri (belki de en önemlisi). Anlık kararlarımız ise bildiğiniz gibi tüm hayatımızı etkileyen şeylerden biridir, örneğin çok duymuşsunuzdur son gün tercih değiştirenleri, bir anlık gururla adam öldürenini, bir anlık gazla yüklü miktar kumara girenini vs. Uzatmadan nasıl yapıldığına gelelim:

1- Arkadaşlar ilk önce çok detaya inmeden yüzeysel olarak hayallerinizi, hedeflerinizi, ne olmak istediğinizi, ne olsaydınız mutlu olurdunuz bir kağıda yazın (ki aklınızda daha iyi kalsın).

2- Yazdıktan sonra arkanıza yaslanıp favori kategorinizden bir zorno izleyip t..akları doldurun, oradan direk duşa.

3- Duşa girdikten sonra suyu baya açın ki şap şup çıkan sesler duyulmasın (suyun sesi şılap şılap seslerini bastırsın ki kendinizle baş başa kalmışsınız hissi versin), çavuşu tokatlamaya başlayın.

Final: En önemli kısım burası işte, bakın arkadaşlar tam orgazm anında o kağıda yazdığınız şeyleri düşünün, o kısacık orgazm anında o hayaller orgazmınızın seviyesini 2'ye katlıyor adeta, zaten istediğimiz şey de bu, bu kısacık sürede gerçekleşen yükseliş düşen testoyla beraber adeta yere çakılıp son buluyor. İşte bu düşüşten sonra tekrar düşünün o hayallerinizi, çoğunun aslında pek bir anlamı olmadığını çok da ulaşılması için efor sarf edilecek hayaller olmadığını anlıyorsunuz, çünkü gerçek kişiliğiniz sandığınız kişi değil. İşte o anlarda düşünmeye başlayın, sürekli yapın bu işi, ta..klar dolana kadarki süreçte sürekli düşünün, emin olun gerçekten istediğiniz şeyi bulacaksınız.

Şunu unutmayın, yaşlandığınızda o testosterondan, o enerjinizden eser kalmayacak. Derinlerinizde istediğiniz hayalleri gerçekleştirmezseniz sizi yaşlılığınızda büyük bir depresyon bekliyor olacak. Yaşlılığınızla beraber daha anlamlı bir hayat sürmek için bu işlemi yapın.

Bana gelirsek:

Bu çalışmayla çok başarılı bir mühendis olacağımı biliyorum, hayallerimin hedeflerimin çoğu maddiyat üzerine. Ancak bu işlem sonrası bile gerçekten bu işi yapmak istediğimi fark ettim. Belki de çok çalışabilmemin sebebi bilinçaltımda da bu mesleği istediğimdendir. Ancak bu işlem sonrası kariyer-çok para-lüks hayat olarak değil de daha çok yazılımın yaradılış felsefesiyle, determinizmle olan ilişkisini irdelemek istiyorum, yemyeşil bir ormanda bir 3'lü sarmak istiyorum, 3-4 dumandan sonra çimenlere uzanıp ilk önce masmavi havaya bakmak sonra kafamı kaldırıp dumanlı kafanın azizine uğramış, bir o yana bir bu yana gidiyormuş gibi görünen manzara bakmak istiyor ve hayatı-çocukluk anılarımı düşünmek, ölümü düşünmek, beklemek, kabullenmek istiyorum.

• Bilinçaltında Aslında Ne Olmak İstiyorsun (%100 Çalışıyor)
  • hacı sen bu forumda gördüğüm en enteresan adamlardansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-50D29C1BF

Bu mesaj silindi.

Bir yerden okumama gerek yok, benim hayatım zaten bir kitap, tecrübelerim ise o kitaptaki yazıtlar. Kendi kitabımı okuyorum diyebilirim ancak daha soyut bir okuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş çalışmıyordur aq bu ne

• Bu lavuk sıkıntılı

• GTU CENG çıktı hocam ne yapmalıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam o raddeye gelen adam dedesini düşünse yine birşey hisseder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yazının, youtube'daki rehberlerden, "koç"lardan daha fazla bilimsel dayanağı var.

• Hocam sizi çözemedim bir türlü sıkıntılı mısınız yoksa gerçek düşünceleriniz mi?

Trol müsünüz, yoksa değil misiniz?

Mühendislik demişsiniz ancak bu bile yalan olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.