Şimdi Ara

Bilinç kodlama yöntemiyle zayıflamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün internette çözdüğüm bir kilo testine istinaden NNB adlı firma aradı. 11 kilo fazlam var ve bu kilolardan bilinç kodlama yöntemiyle kurtulabileceğimi söylediler. Bilinç altına bi takım subliminal frekanslar vs gönderdiklerini terapi yöntemiyle kiloyu beyinde bitirdiklerini söylediler. Web sitelerini felan inceledim pek olumsuz bir yoruma rastlamadım. Arayan arkadaşa denemek için sipariş verdim 100 liraya bir cihaz gönderiyolar ipod gibi. Yarın elimde olur deneyimlerimi paylaşırım. Ama sadece danışmanlarla konusmak bile mantıklı geldi. Bilinç kodlama vs böyle terapilerle gerçekten kilolar verilebiliyormu? Bilginiz varmı? web siteleri bu
    http://www.nnb.com.tr/

Kullanan deneyen varsa bilgi versin lütfen iade garantileri var ama problem yaşayan vs varsa iptal edicem siparişimi.

• Aslında en başta kilo vermeye biizm inanmamız gerek. işin aslı inanç ve irade. iradeli olup yediklerimize dikkat edersek bence kilo verilir. önce kendimiz inanmamaız lazım
  • Bana mantıklı geldi arkadaş çok güzel bi örnek verdi. kanser hastaları bile 6 ay ömrü kalıp yaşama sevinciyle yıllarca yaşayabiliyorlar diye. Aynen öyle tamamen insanin kendisini sevmesi inançlı olmasıyla alakalı bir durum.
  • Ben bizzat kullaniyorum olumlu etkileri var merak eden vs olursa bilgilerimi paylaşabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de aradılar fiyatı çok geldi almadım.Nasıl iyimi arkadaşlar?Bilgi verirseniz sevinirim ...
  • Benim valide kullaniyor guzel bir alet danismanlar bayagi ilgili 1 kg kadar verdi annem 1 hafta kadar bi surede elektronik psikolog gibi birsey gercekten ise yaradigini soyluyorlar simdilik olumuz birsey gormedik yuruyus artti su icme istegi artti doygunluk hissini daha erken veriyor bakalim simdik hersey yolunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide geçen gün aramışlardı, siparişimi verdim fakat biraz araştırmam gerektiğini söyledim ve burada bu konuya rastladım. Web sayfalarınıda inceledim gayet mantıklı geldi telefondaki arkadaş bana yaklaşık 1 ay içerisinde olumlu etkilerini görmeye başlayacağımı ve bunun %100 garantisini verdiğini söyledi. Banada mantıklı geldi ve bir arkadaşıma daha sipariş ettik. Fiyatıda gayet uygun. Bu sağlık sektöründe devrim niteliğinde birşey. onlarca insan kilolarından kurtulabilmesi için spor ve diyetler yapıp kendilerine eziyet ediyorlar. Bana kulaklığı takıp sadece dinlememi ve dikkatimi dinlediğim telkinlere odaklamamı söylediler. Tavsiye Ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu hort olacak ama olmalı. bu ürünü sakın ola zayıflayacam falan diye almayın. uykusuzluk probleminiz varsa alın. hayatımda hiçbir şey beni bu kadar uyutmamıştı aylar önce aldım, tarif edildiği gibi uygulamaya çalıştım ama uyutmaktan başka hiçbir işe yaramadı. sakın ola zayıflatacağını zannetmeyin. a şu var ki, verilen bilgiler gerçekten çok değerli. yani bilgi dolu ama etkisi sıfır. sadece bilinçlenmeye ve uyumaya yarıyor. 110 tl verdim ve kocaman bir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.