Okullara dair yeni bir karar alınır mı sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilim Kurulu Toplanıyor

-
-
Bu ülkede her gün her şey olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bir kaç arkadaşımın kardeşi ilkokula gidiyorlar ve sınıfları karantinaya alınmış bugünde bir okulun önünden geçtim öğrencilerde maske yoktu.Yüz yüze eğitimi bende özledim ama bu şartlarda çok ömrü yok gibi geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBBenim bir kaç arkadaşımın kardeşi ilkokula gidiyorlar ve sınıfları karantinaya alınmış bugünde bir okulun önünden geçtim öğrencilerde maske yoktu.Yüz yüze eğitimi bende özledim ama bu şartlarda çok ömrü yok gibi geliyor.
üniversiteler kapatılıyor. uzaktan eğitim için geri sayım an itibariyle başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi kapanmış ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBHangisi kapanmış ?
böyle giderse heralde kapanır dedimde
Güncelleme: #OnlineEgitimTalepEdiyoruz tagi gündemde 3. sırada
Ya biz online i alacağız ya online bizi
Bi şeyler yapalım Sabri
Bilgilendirme
Covid19'a karşı çözüm aşıdır. Seneye ya da ondan sonraki sene ya da bin yıl sonra sihirli bir değnek virüsü bitirmeyecek. Eğer şirinlere inaniyorsanız bir yol daha var. Virüsün daha az öldürücü olduğu bir mutasyon.
Hayat pahalılığı ve kiralar da gelecekte daha az olmayacak. Şuanki kötü şartların hepsi önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.
Yani online istemek sorunları ötelemekten başka bir işe yaramayacak.
Bilgilendirme bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinhani12 -- 22 Eylül 2021; 18:48:30 >
benim kardeşimin ve yanındaki sınıf 2 hafta karantinaya alındı 8.sınıf
-
quote:
Orijinalden alıntı: pinhani12
Bilgilendirme
Covid19'a karşı çözüm aşıdır. Seneye ya da ondan sonraki sene ya da bin yıl sonra sihirli bir değnek virüsü bitirmeyecek. Eğer şirinlere inaniyorsanız bir yol daha var. Virüsün daha az öldürücü olduğu bir mutasyon.
Hayat pahalılığı ve kiralar da gelecekte daha az olmayacak. Şuanki kötü şartların hepsi önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.
Yani online istemek sorunları ötelemekten başka bir işe yaramayacak.
Bilgilendirme bittihocam artık virüs var bunu halının altına süpüremeyiz sosyalleşmek bundan sonra yok tamamen toplumdan izole olup sanal dünyaya dönmeliyiz, işlerimizi dijitalden halletmeliyiz.
Selenayı çağıralım
Sıra arkadaşımda çıktı eğer bende olduysam sınıf kapancak suan belirtim yok hayırlısı be hocam
Ne zaman toplanıyor
Bilim Kurulu: “Üniversiteler dahil okulların en son kapanan değil, asla kapanmayan kurumlar olması konusunda ısrarlıyız.”
quote:
Orijinalden alıntı: emrebaba184
Bilim Kurulu: “Üniversiteler dahil okulların en son kapanan değil, asla kapanmayan kurumlar olması konusunda ısrarlıyız.”ısrarlıyız kelimesinde bi kesinlik değil ihtimal var. garanti edilemiyor.
Sapına kadar yüzyüzeciydim ama şuan öyle düşünmüyorum covid felan yüzünden değil meğer buralar sandığımız gibi değilmiş üniversiteden soğumak üzereyim ne bir arkadaş var ne de dostlar hepsi geride kaldı elbette arkadaşlarım vs olacak ama tüm gün tek başıma gezip tek başıma yemek yiyip arayacak kimseyi bile bulamayınca bi koydu bana hızlı adapte olan biriyim ama bünyem güvendiğimden çürük çıktı sorumluluğun dibine vurdum bir anda başlayınca tüm sorumluluk bi gözüm korktu umarım online olur
Hocam arkadaş olmaması, tek başına yemek yemek felan beni tarif etmişsin gibi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 22 Eylül 2021; 22:47:57 >
Hocam valla kısa kestimde anlatayım yemek yiyorum tek yürüyorum tek tramvaya gidiyorum tek okula gidiyorum tek derse giriyorum tek ders bitiyor çıkıp gezmek istiyorum tek yurda geliyorum tek yine yemek yiyorum tek valla kimse yok bi kaç arkadaşım var elbet ama hiçbiri şehrimdeki dostlarım gibi değil bazen şaşırıyorum nası bu kadar iyi dostluk kurmuşum dostlarımla diye kardeşim gibiler ama burada(uzun zaman yeni bi ortamda arkadaş edinmediğim için olabilir)yeni arkadaşlar içi boş geliyo böyle olunca yalnız hissediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu ülkede her gün her şey olabilir
|
Bilgilendirme
Covid19'a karşı çözüm aşıdır. Seneye ya da ondan sonraki sene ya da bin yıl sonra sihirli bir değnek virüsü bitirmeyecek. Eğer şirinlere inaniyorsanız bir yol daha var. Virüsün daha az öldürücü olduğu bir mutasyon. Hayat pahalılığı ve kiralar da gelecekte daha az olmayacak. Şuanki kötü şartların hepsi önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Yani online istemek sorunları ötelemekten başka bir işe yaramayacak. Bilgilendirme bitti |
Sapına kadar yüzyüzeciydim ama şuan öyle düşünmüyorum covid felan yüzünden değil meğer buralar sandığımız gibi değilmiş üniversiteden soğumak üzereyim ne bir arkadaş var ne de dostlar hepsi geride kaldı elbette arkadaşlarım vs olacak ama tüm gün tek başıma gezip tek başıma yemek yiyip arayacak kimseyi bile bulamayınca bi koydu bana hızlı adapte olan biriyim ama bünyem güvendiğimden çürük çıktı sorumluluğun dibine vurdum bir anda başlayınca tüm sorumluluk bi gözüm korktu umarım online olur
|
Benzer içerikler
- bilkent matematik
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- ea ilk 100 netleri
- kontrol ve otomasyon mühendisliği
- efişinado ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X