------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/8/2015, 12:57:01 Machine name: ERENAKSOY-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.150316-1654) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: LENOVO System Model: IdeaPad Z360 BIOS: Rev 1.0 Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3892MB RAM Page File: 3151MB used, 4835MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11
Sistem bilgilerim bu şekilde ram 4 gb ekran kartıda 2 gb olmasına rağmen cs-go ve benzeri oyunlarda berbat bir fps performansıyla karşılaşıyorum ayrıca bu sorunu çözmeye çalışırken windowsa değişik birşey yaptım grileşti kafayı yedi geri de döndürmiyorum sistem kurtarma açık değilmiş galiba lütfen bir el atın
erenaksoyyy
kullanıcısına yanıt
Teamviwer kur. Bilgisayarına Bilgilerini Özel mesajdan bana at bağlanıp bilgisayarını eski haline çevireyim. :)
Yok ben yaparım diyorsan temanın windowsun varsayılan teması ile değiş eski haline döner bilgisayar görüntün. :)
maxpayne53
kullanıcısına yanıt
Kardeşim görüntü önemli değil fps önemli ayrıca windows temalarının yarısı kilitli özellikle de temel windows . Bana fps çözümü lazım ama . windows konusundada kesin çözümüm var diyosan veriyim team wiewer
quote:
Orijinalden alıntı: erenaksoyyy
Kardeşim görüntü önemli değil fps önemli ayrıca windows temalarının yarısı kilitli özellikle de temel windows . Bana fps çözümü lazım ama . windows konusundada kesin çözümüm var diyosan veriyim team wiewer
Bir takım sorunlardan bahsetmişsin ama bilgisayarının durumunu görmeden bir şey diyemem yani.
Senin de kaybedecek bir şeyin yok bunda girip bilgisayarına bakacam o kadar. Ters bir durumda istediğin gibi kapatabiliyorsun bağlantıyı zaten.