Şimdi Ara

bilgisyar kiltlenmesi ( sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken veye nette dolaşırken bilgisayar aniden donuyo kiltleniyo görüntü olduğu gibi kalıyo içindeki ışıklar sönüyo hoparler den ses geliye yada bazen monitorde görüntü gidiyo pcnin ışıkları söüyo fanlar filan çalışıyo ses gelmiyo falan. bu 2 sorun var ekran kartını günceledim etki eder mi diye yaramadı sevise götürmüştüm 2 defa filan sorun bulamadılar sizce nedir problem .... acillll yardımmmmmmmmm

• format atdımm ı hatırlamıyorum ama atarım format sorun olmaz. bios update denemedim. ikisinide yapsam ve sonra olsa yine hangi parçaya yönelim hdd değişti ekran akrtıda değişti psu da değişti hangi pacrça sorun olabilr sizce işeyaramazsa ;?
    yuruse sasuke corede saigo da
  • HDD kaynaklı gibime geliyor. Dead Sector oluşmuş olabilir. Bu yüzden HDD nin reader kafası o bölüme geldiğinde takılıp kalıyordur. HD Tune Pro isimli trial programı indirerek HDD ni tarayıp dead sector oluşup oluşmadığına da bir bak istersen.

Orijinalden alıntı: _x_eagle_x_

HDD kaynaklı gibime geliyor. Dead Sector oluşmuş olabilir. Bu yüzden HDD nin reader kafası o bölüme geldiğinde takılıp kalıyordur. HD Tune Pro isimli trial programı indirerek HDD ni tarayıp dead sector oluşup oluşmadığına da bir bak istersen.

format atmadan önce mi yapim sonra mı? bide hdd değişmişti .

Orijinalden alıntı: yunusbaba98

quote:

Orijinalden alıntı: _x_eagle_x_

HDD kaynaklı gibime geliyor. Dead Sector oluşmuş olabilir. Bu yüzden HDD nin reader kafası o bölüme geldiğinde takılıp kalıyordur. HD Tune Pro isimli trial programı indirerek HDD ni tarayıp dead sector oluşup oluşmadığına da bir bak istersen.

format atmadan önce mi yapim sonra mı? bide hdd değişmişti .

HDD değiştirdiniz. Peki CPU?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok cpu değiştirmedim cpu i7 870 . önce bi dead sector bakim sonraformat bios update falna olmadı parçalara yönelicem .
    yuruse sasuke corede saigo da
  • yardımmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam sen ilkönce formatını at.sonra gel aynı şey olursa bios update yaparız.olmadı anakartta sorun vardır.

teşekürler dediğinizi deniycem
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.