Şimdi Ara

BİLGİSAYARSIZ EVDEN TELEFONLA GÖRÜŞMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VOİP RAİDER PROGRAMINI DÜŞÜNÜYORUM BU PROGRAMLA 3 ayda 10 dolara görüşme yapılabiliyor cepten görüşmeninde dakkası 0,13 cent

fakat sormak istediğim şu bilgisayarı açmadan telefonla bu görüşmeler yapılabiliyormu varsa böyle bişey nasıl bi telefon almalıyım

• yapılabilir bunun için voip destekli modem veya voip adaptörü gerekli eğer modeminiz voip i destekliyorsa ayarlarından gerekli işlemleri yapıp voip raider a uygulayabilirsiniz.ancak modemde böyle bir özellik yoksa harici voip adaptörü almanız gerekir tavsiyem linksys pap2t dir.
  • Bilgisayar olmadan telefonla görüşmeyi Voip ile 2 yıldır yapıyorum. emrecelikin dediği gibi internet bağlantısı olan Adsl modem yada Voip özelliği olan bir Adsl modem, Voip adaptörü (Pap2t'de smslisto kullanıyorum), sabit bir telefon (telsiz telefon da olabilir) ile bilgisayara sadece ilk ayarlar için ihtiyaç vardır. Ayarlar bittikten sonra isterseniz bilgisayarınızı söküp götürün. Linksys Pap2t voip adaptörü satın almak isterseniz pm atın, yardımcı olurum.
  • Bende evimde, normal ev telefonu gibi kullanmak istiyorum bu voip olayını.

Linksys PAP2T cihazı alsam, direkt olarak kullanabilir miyim normal telefon gibi? Yada ayrıyetten bir telsiz telefon alsam PAP2T cihazına?

Amacım Voipstunt,Voipbuster vb. gibi programları, bilgisayar olmadan kullanabilmek.

Fiyatları en son bildiğim kadarıyla, telekoma göre uygundu. (Ki hala öyle mi, onuda sorayım yeri gelmişken :) )
  • mrb forumda okudum. bilgisayar kapalı iken voip ile aramanın nasıl olacağını sormuşsunuz biz bu cihazların türkiyede satışını yapıyoruz. tüm kurulum bize ait siz sadece kablo birleştiriyorsunuz. Aklınıza takılan soruları : m.f_hamamci@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Ptt işyerinde bekliyor ???????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.