Şimdi Ara

Bilgisayarmda Hiçbirşey Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma girdiğimde masaüstündeki birkaç dosyayı göremedim neyse dedim birazdan gelirler başlata tıkladım hiçbir programın simgesi falan yoktu açmaya çalıştım uygun program seçme falan ama hiç bir şekilde olmuyor. Masaüstünde sağ tık özellikler diyorum Sonuç: Windows şu dosyayı açamıyor: rundll32 Çalıştıra Regedit falan yazıyorum hiç bir şeyi açamıyor.
    Format atsam muhtemelen düzelecek ama onu son çare olarak yapacağım bi bilgisi olan varsa Acilen cevap verebilirmi.

• Ctrl + Alt + delete - Görev yöneticisi , İşlemler , Explorer exe seçip sonlandır , Sonra yeni görev ile explorer.exe yazın masaüstü simgelerınız gelıyormu bır deneyın ıstersenız ve aynı hatayı alıyormusunuz
  • Bilgisayarda hiç bişey kalmadı dedğini yapınca
    Olanlarda gitti alttaki Baslat'ın olduğu yer falanda gitti
    Ayrıca yeni görev explorer.exe dediğimde şu dosyayı açamıyor: explorer.exe Diyor listeden program seç falan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericcandar -- 21 Nisan 2014; 11:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericcandar

Bilgisayarda hiç bişey kalmadı dedğini yapınca
    Olanlarda gitti alttaki Baslat'ın olduğu yer falanda gitti
    Ayrıca yeni görev explorer.exe dediğimde şu dosyayı açamıyor: explorer.exe Diyor listeden program seç falan diyor

güvenli modde aç bakayım dosyalar açılıyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.