Şimdi Ara

Bilgisayarlı Eğitime Destek Ver (Tıklaman ve İmzana Koyman Yeterli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzamda bi müddet kalması az da olsa işe yarayacakır
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

imzamda bi müddet kalması az da olsa işe yarayacakır

• ben tıklıyorum ama gerçek mi değil mi bilemem
  • Vay be eğitimimiz sponsor firmalara kalmış.Rezalet!
  • eğitimde bilgisayar çok önemli teşekkürler
  • Ben de tıkladım.Lütfen Herkes tıklasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Super Sonic

Vay be eğitimimiz sponsor firmalara kalmış.Rezalet!

Damlaya damlaya gol olur gelismis ulkelerde bu sekilde gelisirek bugunlere geliyor

Bi kac tıklamadan sana zarar gelmez korkma
  • bilgisayarsız okul kalmasın diyenler tıklasın bizi kadnırıyor olsalar bile bence gerekli bir kampanya kandıranlar vijdanen rahatsa ben hiç rahatsız olmam sahsen onların insafsızlığı gerçi böyle düüşünüyorum diye her ..ka atlıcak değilim ama geercekten ülkemizn sahip olmus olması gerek bir hizmet bilgisayarlı okullll....
  • tıkladım yine tıklarım
  • şuanda 100 kere tıkladım ama yardım nasıl oluyor ne kadarlık bir yardım oluyor merak ettim yada bir gerçekliği var mı bu yardımın
  • Ben forumda birinin imzasında görmüştüm tıklamıştım sonra kendi imzama da koydum.. Bayadır duruor bu başlığı da daha yeni gördüm..
  • bende bende
  • ii bi kampanya yeni gördüm tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

şuanda 100 kere tıkladım ama yardım nasıl oluyor ne kadarlık bir yardım oluyor merak ettim yada bir gerçekliği var mı bu yardımın

Adı geçen firmaların hepsi büyük firmalar ve ntvmsnbc aspragas bişey yapmaz kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

Bilgisayarlı eğitime destek mi olalım peki biz olalımda şu köstek olanları ne yapalım....

okulların çoğunda bilgisayar var ama çocuklara ellettirilmiyor ; bozarsınız diye kilitli odalarda tutuluyor ve çoğunuda hocalar kendileri kullanıyor;
    telekom öğrenci kampanyası diye ADSL dağıtıyor ama devlet Yok KDV yok Öz.İş.V diye birsürü vergi alıyor ;

şimdi soruyorum sizlere bunların yaptığı destek midirrrrr Köstekmidirrrrrrrr..............birazda bu yönü ile ele alın bakalım

Arkadaşın söylediğine aynen katılıyorum.elletmiyolar oynatmıyolar ellemelerine izin verecekleri zaman başlarına dikiliyolar.olmazki. bilgisayar en güzel bozarak öğrenilir

• Bende imzama ekleyerek katılmaktan büyük bir haz duyarım
  • niye artık üst konu değil bu..

1-2 kişi daha görüp tıklasa fena mı olur
  • walla paso tıklıyorum 50 olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.