Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
3
Favori
40.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
259 oy
Giriş
    oyunu da bedavaya veriyorlardı di mi

bir tane alsan 500 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nostalji.

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

Orijinalden alıntı: Apple_M1

oyunu da bedavaya veriyorlardı di mi

bir tane alsan 500 tl
    Bende one X var 65" 4k tv de hayal edemeyeceğin netlik ve akıcılık forza 4 oynuyorum . Gamepass sayesinde 87 tl ye 6 aylık abonelik aldım. Bunun gibi 100 tane daha oyun var
    Cihaz 2500 tl

Şöyle desen daha doğru bende para bol alırım. Tepki gösterin madem fiyatlar pahalı almayın almayin eroin bağımlısı gibisiniz . Insanda biraz irade olur ,

Bende ps vardı baktım bizi inek gibi sağmaya başladılar hemen tepki olarak sattım avantajlı olan xbox a geçtim. Sizde aynını yapın durumunuz olsa bile almayın ki hiç satılmasin mecburen dusecek

Bakın otomobil satılmadı beyaz eşya satılmadı nasıl düşürdüler vergileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 28 Ocak 2019; 11:8:50 >
  • Ülkede ucuz ne kaldi ki pc toplamak ucuz olsun. Hem bencede pc toplama. Al bir konsol keyfine bak. Oyunlari icin surekli indirimde geliyor. Gold uyelik gibi paketlerle bedava oyunda geliyor. Yani şu an param olsa bile konsol alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • parçalardan anlamam ama 1sene önce 170tl'ye aldığım kulaklık 300, 300tl'ye aldığım 8gb ram 600 küsür olmuş.

Orijinalden alıntı: -SKYNET-

75 hz ile 144hz arasında 69 hzlik bir fark var. Kaldıki 100 hz in üzerine çıktığınızda oyun deneyiminiz fazlasıyla değişiyor. Daha akışkan,estetik bir görüntü ile yağ gibi kayıyor. Bunca insan salak mıki 144hzlik monitörlere o kadar para veriyor?
    Bu eleştiri aslında paramızın değer kaybına yönelik yapılan bir eleştiri,yine uygun fiyata sistem toplarsın ama önceye oranla 3bin liranın alacağı sistem şimdi 1500 tlnin alacağı sistem oluyor.Verilen paranın hakkını almak yerine eline oyalayacak bir oyuncak verilmesini tercih etmek kişiye göre değişir.

Alıntıları Göster
    bunu sonu yok 2 yıla 960 hz monitörler çıkacak onu da alın koşa koşa

• senin 1060 gtx dediğin 2500 tl den başlıyor orta üst düzey bir grafik kartı ucuz değil , ortalama birşey arıyorsan 1050 yada 1050 ti almalısın , onlar da iş görür , 2 tb hdd alman şart değil ,ayrıca 300 tl ye mouse olmaz hem kendi şişiriyor hem kendi şikayet ediyor . daha bu iyi günlerimiz bugün 10000 civarındaki bilgisayar 2 - 3 ay önce 18 - 20000 tl bandından satılıyordu beğenmediysen ben sana asus strix 3.0 ghz işlemci 1 tb + 256 ssd gtx 1060 6 gb 32 gb ram notebook u 8000-9000 arası veriyim . şu an piyasa değeri 12000 tl , sen sadece oyun oynamak için 4000 lik laptopların bile iş zor iş göreceğini bilmiyormusun , millet iphone zamazingosuna 7000 tl yi gözden çıkarır böyle tam teşekkül cihazlara pahalı der .. şu an ki ekonomik şartlarda fiyatlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 28 Ocak 2019; 11:17:38 >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Razer Naga ile dandik Logitech giris seviyesi mouselari ayni kefeye koymak, bilemedim simdi.

Mouse'un ergonomik olmasi, sensorunun her turlu yuzeyde lag yapmadan calismasi lazim. Ayrica Razer Synapse olmazsa olmazlardan. Benim butun butonlara makrolar ve tus kombolari oyunlara gore atanmis durumda.

Mousepad de ayni sekilde. Yuzeyinin oyun stilinize gore olmasi lazim. Ben kontrol tip pad kullaniyorum, mouse u hareket ettirdigimde birden firlamasini onluyor. RGB olmasi onemli degil sadece.

• Gel sen benim kasayı al temiz

UPS:Tuncmatik Newtech Pro 1kVa, SSD:OCZ Vertex 3 256gb, HDD:1TB Seagate Dahili Direksiyon:Logitech Driving Forge GT, Kulaklık: Asus Strix 2.0, Mouse: Logitech G502, Klavye: Logitech G810, Kamera:Logitech C310, Yazıcı: Cannon 2450MG,
  • Bilgisayarlar pahalı değil senin kazandığın paranın değeri yok. 1000-2000 euro arası maliyeti var onun. Sana çok öbürüne bu teknoloji bedava gibi geliyor.
  • Poşetin içine koyduklarınla değil de poşetin 25 kuruş olmasına şaşıran ve isyan etme noktasına gelerek çeşitli çözümler üretmeye çalışan bir toplum olarak bu fiyatlar bu millete az bile, çünkü neyin hesabını yapacağını neyin hesabını soracağını bilmeyen bir millet olduktan sonra herşey müstehak bu millete...
  • Ortalama yüzde 20% daha pahalıya satın alıyoruz avrupaliya göre. Cep telefonlari ve araçlar hele motoru 2000 cc'den yüksek ise 100% daha pahalı. Hatta araclarin çoğu 100% dahada fazla.welcome to Erdogan''s vision of modern Repuclic of Turkey. Elektrik de bile kullandığınin iki misli fatura geliyor :) hayat ne guzel ülkemizde :)

Ryzen 5 5600 | 32gb 3200mhz Gskill RGB Ram | Asus Crosshair VI Hero | Gainward 3090ti | Asus Ryujin 120 AIO | TT Toughpower GF1 750W PSU | Phanteks P400S tg
  • Biz GTX 1050'li bilgisayarı 5000 TL'ye aldık pahalı mı?
    300 lira mause diyelim

Çok Ucuz Olmuş Kardeş

• Bilgisayarlar pahalı değil, dolar ve vergiler çok yüksek. Yabancılar laptop, masaüstü ve ekran kartı çekilişleri yapıyor. Türkler bu çekilişlere ilgi duymadıkları için, çekilişe katılan üç beş kişi de kaybetmek zorunda kalıyor. O kişilerden birisi de benim. Çünkü arkadaşım yok. Olsa bile çekilişlere katılmayacakları için kazanma şansım düşüyor. Bence bu tür fırsatları kaçırmayın. Türkler ne kadar çok katılım gösterirse, yabancıların kazanma şansı o kadar düşer. İsterseniz şu sayfadaki çekilişlere göz atabilirsiniz. Gleam Database
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.