Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
3
Favori
40.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
259 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: gold5555

Mause en önemli ekipmandır bu konuda paradan kısılmamalıdır en fazla bu kadar kısabilirsin.300 liraya ortalamanın bir tık üstü bir mause alınır anca.

Alıntıları Göster
    90tl lik rampgae kullanıyorum. Şuan 65 olmuş mis gibi rahatlığı olsun, estetiği olsun. Gereksiz pahalı.

Ayrıca Mause değil; Mouse.

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğin exc oyunlar bittikten sonra ne yapıyorsun ? Tekrar tekrar baştan oynuyorsun sanırım.

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

O aldığınız boktan oyun kutularının özelliklerine bir bak istersen ona eşit bir pc sistem dizmek istese biri konsoldan daha ucuz olur zaten konsola çıkan exclusive'leri oynuyorsan beynin haşlanmıştır.
    yeni oyun oynuyom xd diye seviniyorsunuz 300tl verdiginiz oyunun kalitesi 30tl'lik steam oyunu kalitesinde ve zaten 30-50fps arası hahaha
    Objektif olmaktan çok uzak, bozuk üsluba sahip en kötüsü de kendisinin de inanmadığı yalanlarla dolu, acınası bir yorum. Sakin olun ergenler. Microsoft da Steam de Nvidia da babanızın şirketi değil. Keyif almaya bakın, içinde bulunduğunuz sefil şartlar yüzünden sahip olduğunuzun en iyisi olduğuna inanmak ve karşı tarafa körü körüne saldırmak yerine hayattan keyif alın. Uncharted 4, God of War, The Last of Us gibi oyunları 30 liralık Steam oyunlarıyla aynı kefeye koyan bir ergenin bu yazdıklarımı anlayacak kapasitesi de yoktur mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Bahsettiğin exc oyunlar bittikten sonra ne yapıyorsun ? Tekrar tekrar baştan oynuyorsun sanırım.

Alıntıları Göster
    Bıyığı terlemiş ergenler hiç özel oyun oynamadıkları için herhalde, bitince ne yapıyorsunuz diye soruyor :)))) Exc bitiyor, genelde PC'ye çok sonra gelecek oyunlara geçiyoruz. RDR 2 gibi. :) Sonra normal yapımlar, BF5, RE2 Remastered vs.

• Hem ps4 hemde pc kullanıcısı olarak (laptopun suanki piyasa değeri 7100 tl) ps4 platformu hakkında zerre bilgisi olmayan hatta konsolu eline aldığında emekleyen bir bebek gibi oyun oynayan pc kullanıcılarına sesleniyorum: siz 17-20 inç monitörlerle oyundan ne zevk alıyorsunuz bunu anlamış değilim. W A S D basarak yapay bir oyun zevki gerçekten sizi tatmin ediyor mu? Bunu gerçekten samimiyetimle soruyorum...
    Ben her 2 platformu deneyimlemiş birisi olarak ps4 konsol zevkini pc den alamadım. 60 inç dev bir tv ye bağlı olan ps4 üm mükemmel bir oyun deneyimi sağliyor bana. Bu arada ps4 e özel oyunları siz henüz oynayamadınız bu konuda sizlere aciyorum...

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

2500 Türk Lirasına 4K BFV oynayabilirsin Xbox One X sayesinde.
    2500 tl one x göster alayım reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alman bir sitede topla bu sistemi en fazla maksimum 1000 euro :D

Arkadaşım daha iyisini almıştı almanyada , 850 euro falandı

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Hocam nasıl kullanıyorsun o mouse u yav Scroll çok hassas değilmi. Ben bi 30 dk kullandım kaldırdım attım kenara. Orta tuşa basarken sayfa kayıyor başka yere tıklıyorum. Aynı mouse micro scroll olmasa süper olurdu. Şu anda logitech m705 marathon kullanıyorum. Süper mouse.
    Sanırım bir süre kullanınca alıştım iyice. Tekerleği sağa sola yatırması, orta tık scrollu olsun ben baya memnunum. Hızlı yavaş scroll geçişleri vs baya sessiz. Dışarıda notebook'a bağlayıp kullanırken de yanımda olacak kadar pratik, daha kallavi mouse gerektirmeyecek kadar da iyi buluyorum ben. 50 tl'lik fiyatı da tam bir cep herkülü yapıyor bence

Sistemi toplayınca vatana gittim dra gittim. Razer, Steelseries, Corsair vs bakındım durdum. Fiyatlar uçuk, alacağın fare de m525'ten hallice olacak. Birde RGB'lerden kablolu olacak, bilgisayarı TV niyetine kullanınca da kablosuz fare yine lazım olacak. En sonunda vaz geçtim. M525 bu konuda da efsane, daha şuana kadar ben burda çalışmam dediği yerde olmadı. Cam, duvar, kitap, mermer, pimapen heryerde çalışıyor

Sony PS4 500 GB Xbox One S 500 GB

• düşünene daha iyi parçalarla bu sstemim var forumdaki ilanımda
    https://forum.donanimhaber.com/1070ti-li-satilik-oyuncu-pc-fiyat-dustu--136708391#136708391

Orijinalden alıntı: vahap8844

Hem ps4 hemde pc kullanıcısı olarak (laptopun suanki piyasa değeri 7100 tl) ps4 platformu hakkında zerre bilgisi olmayan hatta konsolu eline aldığında emekleyen bir bebek gibi oyun oynayan pc kullanıcılarına sesleniyorum: siz 17-20 inç monitörlerle oyundan ne zevk alıyorsunuz bunu anlamış değilim. W A S D basarak yapay bir oyun zevki gerçekten sizi tatmin ediyor mu? Bunu gerçekten samimiyetimle soruyorum...
    Ben her 2 platformu deneyimlemiş birisi olarak ps4 konsol zevkini pc den alamadım. 60 inç dev bir tv ye bağlı olan ps4 üm mükemmel bir oyun deneyimi sağliyor bana. Bu arada ps4 e özel oyunları siz henüz oynayamadınız bu konuda sizlere aciyorum...
    Pc'ye controller ve "devasa" ekran bağlanmıyor değil mi hocam?

illa bilgisayar lazımsa orta yollu bişe alın. ben geçen ay 4000 tl ye aldım i5 8.nesil 8 gb ram mx150 256gb ssd. gayet de yetiyor.

edit: diğer entryleri okumadım ama sanırım ps4 muhabbeti yapılmış. neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 29 Ocak 2019; 1:26:10 >

2014 yılında da pahalıydı, 5 senedir pahalı oldugunu kanıksayamadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaklıbaba -- 29 Ocak 2019; 1:40:18 >

Orijinalden alıntı: Scyptor

Evet konu yine dönüp dolaşıp konsol vs pc konusuna dönmüş.Bu konuda bile kutuplaşmayı nasıl başardınız anlamıyorum.
    Valla onu takım tutar gibi taraf seçenlere sormak lazım. Ben bütün platformlarda takılıyorum, kafam rahat

Net olarak konuya gelirsek kur yüzünden parçalar ciddi zamlar yedi. 900 liraya i7-4790K sıfır alınıyordu. Ben sistemi dolar 2.21 iken toplamaya başladım, 2.45 civarı bitirdim. O dönemde forumdaşlar dolar çok yüksek bekleyelim düşünce alırız diyorlardı geldiğimiz durum ortada.

Yapacak birşey yok. Elimizdekilerin kıymetini bileceğiz. Mesela benim sistemde parçalardan biri bozulsa sistemi komple kaldırım muhtemelen. Umarım donanımlarımız uzun süre sağlam kalır.

Sony PS4 500 GB Xbox One S 500 GB

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.