Şimdi Ara

Bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
13.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 yüklü bilgisayarım var ve sıfırdan(tüm harddiskleri silerek) ayarlara girerek temiz kurulum yapmak istedim fakat kurulum sırasında '' Bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu'' diye bir uyarı verdi. Sonrasında bilgisayarı açmak istediğimde içinde bulunan işletim sisteminin(Windows 10) silindiğini gördüm yani bilgisayar hiç açılmadı. Acaba bu hatayı neden vermiş olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kişisel Bilgisayarınız Sıfırlanırken Bir Sorun Oluştu

Kişisel bilgisayarınızı sıfırlama işlemi sırasında bir sorun oluşması, can sıkıcı ve zaman alıcı bir durum olabilir. Bu sorun çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü, hatanın türüne bağlı olarak değişebilir.

Yaygın Nedenler:

• Bozuk işletim sistemi dosyaları
    • Donanım sorunları (örneğin, hatalı sabit sürücü veya RAM)
    • Antivirüs yazılımı veya diğer programlarla ilgili çatışmalar
    • Elektrik kesintileri veya güç dalgalanmaları

Sorun Giderme Adımları:

• Bilgisayarını yeniden başlat: Bu, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Güvenli modda başlat: Bu, üçüncü taraf uygulamalarını devre dışı bırakarak sorun gidermeyi kolaylaştırabilir.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştır: Bu araç, Windows sistem dosyalarındaki bozulmaları tarar ve onarır.
    • Donanım sorunlarını kontrol et: RAM ve sabit sürücüleri hatalara karşı test et.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırak: Antivirüs yazılımı bazen sıfırlama işlemiyle çakışabilir.
    • Son değişiklikleri geri al: Sorundan önce yaptığınız herhangi bir değişikliği geri alın, örneğin yazılım yüklemeleri veya sistem ayarları.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, donanım sorunlarını daha fazla gidermek veya profesyonel yardım almak gerekebilir.

İpuçları:

• Önemli verilerinizi düzenli olarak yedekleyin.
    • Antivirüs yazılımınızı güncel tutun.
    • Güç dalgalanmalarından korunmak için bir güç kaynağı kullanın.
    • Kişisel bilgisayarınızın üreticisinin talimatlarına uyun.

Kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluşursa, panik yapmayın. Yukarıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilir veya daha fazla yardıma ihtiyacınız olup olmadığını belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayni sorun bende de var su an onu cozmek icin foruma gelmistim senin konunu hordum varmidir acaba bur bilen

• O sorun benim başıma da geldi.

Format atmaktan başka çareniz yok.
  • Cozum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu.

• Yada bilgisayari yeniden baslat kesik kesik f9 a bas onarim sayfasi aciliyor

• Teşekkürler fakat siz mesaj atmadan önce bilgisayara format atmıştım keşke daha sonra görseydim.
  • arkadaşlar daha önce ben de bu sorunu yaşadım ve cidden baya bir süre uğraştım fakat çözümünü buldum. Windows 10 sıfırlanırken bir hata oluştu . Bu sitede ki yazan çözüm ile sorunu hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.