Şimdi Ara

Bilgisayarın zamanla yavaşlaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese arkadaşlar. Bilgisayarım eskisi gibi hızlı çalışmıyor artık. Aygıt yöneticisini veya herhangi bir klasörü açtığımda bazen klasöre tıklanmıyor ve yanıt vermiyor oluyor ama 4-5 saniye sonra düzeliyor. Açmak istediğim dosyalara daha geç tepki veriyor bir fotoğrafı aç diyorum en az 20 saniye bekliyorum siyah ekran olduktan sonra açılıyor fotoğraf.
    Google Chrome'da ve Opera'da da aynı sorunları yaşıyorum mesela Youtube'de bir sayfa açıyorum önerilen videolar ya çok geç yükleniyor veya hiç yüklenmiyor. Videoyu tam ekran yapmak için 3-4 saniye bekliyorum önce siyah ekran oluyor ondan sonra tam ekrana geçiyor. Sayfayı aşağıya kaydırırken geç tepki veriyor sonradan sayfa aşağı inmeye başlıyor.
    Format atma gibi bir imkanım yok arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ccleaner yükleyip temizlik yaparsan sistem rahatlar. Yine ccleaner ile kayıt defteri temizliği yapmayıda unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cpu kısmı 15 ile 50 arasında gidip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.