Şimdi Ara

Bilgisayarın hoparlöründen, kulaklıktan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarın hoparlöründen, kulaklıktan ses geliyor. Ama her zaman değil. Cızırtı gibi değil böyle tiz bir ses biraz dinleyince adamın beynini delecekmiş gibi oluyor çok rahatsız edici Şimdiden teşekkürler

edit:şöyle bir ses
    http://vocaroo.com/i/s1rsGBqI6dvd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comprehensive user guide -- 14 Şubat 2014; 23:58:55 >

• Aynı hat üzerinde yüksek elektrik çeken fırın klima mikrodalgafırın tarzı şey bulunuyorsa ne bileyim sobadır bunları kapamayı deneyin.Her türlü cep telefonundan televizyondan pcnizi uzağa koyun sonra tekrar deneyin
  • cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman olan bir şey değil, aynı hat üzerinde elektrik çeken hiçbir şey yok, odada bir telefon var ama bilgisayarımın yanında değil. Mesela şuan gitti ama çoğu zaman oluyor
  • cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    Sesin gelmesi için bilgisayardan dışarıya ses veren herhagi bir şey (müzik,video vs) açmak gerekli yoksa gelmiyor. Mesela bir müzik açtım ses geliyor müziği kapatıyorum playerdan ses gidiyor. Ama ses yüksekliğine baktığımda full görünüyor. Ses yüksekliğine tıkladığımda hani dıt dıt diye ses çıkarır ya bilgisayar, işte tıkladığımda o ses dıt sesinden biraz daha uzun süreli geliyor yani 4-5 saniye kadar.
  • Aniden mi oldu peki işletim sisteminin değiştirdin mi hiç windows sürümünü değiştirdin mi belki uyumlu değildir ses kartın eskiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemxmox3

Aniden mi oldu peki işletim sisteminin değiştirdin mi hiç windows sürümünü değiştirdin mi belki uyumlu değildir ses kartın eskiyse

Evet aniden oldu, Hayır değiştirmedim, bilgisayarı alalı 6 ay olmadı sanırım. Yani ses kartım eski değil. Bu olay ilk kez sesi fullediğimde oldu (benim bildiğim kadarıyla yani bizimkiler fark etseydi söylerlerdi herhalde).
  • Hoparlör ayarlarına gir dB (desibel) ayarlaması yapılmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kısmı bulamadıysan ses sürücüsünü kaldır tekrar yükle
  • hoparlörleri ön tarafa mı bağladın arka tarafa mı?
  • Laptop var o yüzden ön arka seçemiyorum tek giriş var sanırım hemen sağda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.