Şimdi Ara

bilgisayarın driverlerini kaybolmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bugün arkadaşa format attık sonra driverleri yüklemek için driverleri istedim ama bende cd yok başka dedi şimdi biz nasıl ethernet ekran kartı ses anakartın driverlerini yükleyecegiz? yani hiç cd yok

• çalıştıra dxdiag yazıp ordan pc özelliklerini öğrenin google arattırıp indirip kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 13 Eylül 2010; 8:23:58 >
  • Everest adlı yazılımı net aracılığı ile indirin, ( mevcut sistemde net yok ise farklı bir sistemde indirip, bilgisayarınıza atın. )

Bu yazılım ile anakart, ekran kartınızın markasını ve modelini buraya ekleyiniz.
  • dxdiag bazı pc lerde hiçbişey göstermiyor sen everest yada cpu z yi kullan
  • polise gidin bi resim felan verin onlar 2 günde bulur xD
  • everest benzeri sistem özelliklerini ayrıntılı gösteren progrmlar sayesinde google aracılığı ile bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakart modelinden driverlerı aramanı öneririm öbür türlü zor bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

polise gidin bi resim felan verin onlar 2 günde bulur xD

espiri güzelde sen polisin kaybolan bişeyi 2 günde bulacağına inanıyormusun :D ben hırsızın plakasını verdim arabayı bile bulamadılar hemde seyir halindeki araba marka model bile verdim neyin resmini veriyonda 2 güne buluyor :D .adamda mercedes var ben dobloyla nasıl yakaliyim dedi polis bana mal gibi kaldım öyle
  • dxdaig bnde bi deniim inş işe yarar
  • teşekkürler ama bu everstte anakarta tıklıyorum bir sürü seçenek çıkıyor anakart hakkında görüntüye tıklıyorum yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3579

teşekkürler ama bu everstte anakarta tıklıyorum bir sürü seçenek çıkıyor anakart hakkında görüntüye tıklıyorum yine aynı

cpu z ile bakabilirsin olmadı aç kapağını kasanın yazar model anakartta
  • quote:

çalıştıra dxdaig yazıp ordan pc özelliklerini öğrenin google arattırıp indirip kurun

dxdiag degilmi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

quote:

espiri güzelde sen polisin kaybolan bişeyi 2 günde bulacağına inanıyormusun :D ben hırsızın plakasını verdim arabayı bile bulamadılar hemde seyir halindeki araba marka model bile verdim neyin resmini veriyonda 2 güne buluyor :D .adamda mercedes var ben dobloyla nasıl yakaliyim dedi polis bana mal gibi kaldım öyle

haha vay be Türkiye'de böyle şeylerde mi oluyormuş valla şaşırdım nereye kadar kaçacakki hırsız bence o polisin umursamazlığı xD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

quote:

haha vay be Türkiye'de böyle şeylerde mi oluyormuş valla şaşırdım nereye kadar kaçacakki hırsız bence o polisin umursamazlığı xD

gittikleri yönü arabanın marka renk model plaka kaç kişiler hepsini söyledik 1 ay oldu bulunamadı.diyoki çoktan gişeleri geçmiştir.sanki gişelerden sonrası türkiye değilmiş gbi lafa bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.