Şimdi Ara

Bilgisayarın donması ve ilginç ses çıkarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarım oyun oynarken donuyor.Donduktan hemen sonra hapörlörden prrrr sesi çıkarıyor.Donduktan sonra fareyi hareket ettirebiliyorum fakat 10 saniye kadar sonra tamamen donuyor pc ve kalıyor öle.Bir başka donuş şekli ise ; oyun oynarken donuyor ve oyunun sesi devam ediyor veya müzik dinlerken arkada müzik 10 saniye kadar devam ediyor ve müzik sesi gidiyor pc donmuş oluyor tamamen ve reset atmak zorunda kalıyorum.Sorun ekran kartının sıcaklıgı veya cpu nun ısınması değil kontrol ettim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

• kasanı aç ramleri çıkarıp bağlantı yerlerine üfle farklı yuvalara tak. hdd birleştirmesi yap kablolarını kontrol et. kullandığın gpu kartının driver'ını güncelle kartına ait driver yüklediğinden emin ol kartın modeli nedir ve kaç watt psu kullanıyorsun hangi oyunu oynuyorsun?
  • Vodoo112 kullanıcısına yanıt
    ramleri cıkarıp dediklerini yaptım , kullandığım ekran kartının güncellendiğini kontorl ettim ve kart:ATI RADEON HD4800 Series. psu 230 w oynadığım oyunlar csgo , LOL önceden böyle bir problem olmuyordu.Hdd yi kontrol etmiştim bad sector çıkmıştı ondan dolayı böyle bir sorun oluşur mu ? Hdd birleştirmeyide deneyeceğim teşekkürler
  • Chocil C kullanıcısına yanıt
    İnternetten muzik dinlerken yine donma sorunu yasiyormusun?

Bad sectorden olabilir.

Donma kasma aninda hdd kullanimini ve ram ile islemci kullanimini gorev yoneticisinden takip et hangisi daha yuksek kullaniliyorsa buraya yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodoo112 -- 2 Temmuz 2017; 23:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi dakka, bu yazdığınız doğru mu ? ATI RADEON HD4800 Series. psu 230 w
    Eğer bu doğruysa zaten sorun belli, PSU değişimi yapılması gerekir.

Ekran kartı ve PSU ikilisinin tam olarak marka ve model nedir ?

Ayrıca Bad Sector oluşan harddiskinizi Low Level Format ile bir nebze belki düzeltebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı dediğim gibi psu da cooler master rs 460 pcap a3 (üstünde 230 W ) yazıyor . suan sorun geçti gibi ramleri temizleyince.Tekrarlarsa buraya yazarım yine teşekkürler
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Bu arada sorun tekrarladı ve bu sefer anakarta baktım pc donduğunda üstünde FF yazıyordu kırmızıyla ısı göstergesinde bu sorunu çözünce düzelir gibime geliyor.FF sorununu nasıl aşacağız bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    internetten müzik dinlerkende oldu ama sadece 1 kere ve sorun tekrarlandı ama kullanımlara bakamadım çünkü pc dondu ve anakartın üstünde FF yazdı.
    Sorunun büyük ihtimalle Psu nedenli donmadir.

FF hatasi konusunda biosunuzda degisiklik yapmismiydiniz?

yapmıştım şimdi resetledim biosu.Psu sorun çıkarsa donma değilde direk kapanma olmaz mıydı.Çünkü kasa içindeki parçalar çalışmaya devam ediyor
    Psu yetersizliginde kapanmada olur donmada olur fps dususude olur. Arkadasindan biyerden psu deneme sansin varsa dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.