Şimdi Ara

Bilgisayarın aniden kitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayıcıyı açmaya korkar oldum artık. Chrome-firefox-explorer... Nette gezinirken aniden bilgisayar kitleniyor. Kesinlikle reset çekene kadar yanıt vermiyor. Tamamen kitleniyor. CTRL+ALT+DEL dahil hiç bir şey çalışmıyor. Sistem geri yükleme yapacam ama 1 hafta öncesine ait geri yükleme noktası yok. Bu sorun 1 haftadır var. . BF4 gibi güçlü oyun açınca bile sorun yok ama tarayıcılarda sorun var. Sadece nette gezinirken oluyor. Şimdiden teşekkürler ..

Laptop

DDR3 6 GB RAM ( 1600 MHz )
    AMD Quad Core A8-4500M 1,90 GHz ( Turbo 2,80 / 4 Core )
    AMD Radeon 7670M 2 GB ( 128 BİT ) ( GDDR3 )
    750 GB HDD ( 5400 RPM )

Laptopu alalı 1 yıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

Tarayıcıyı açmaya korkar oldum artık. Chrome-firefox-explorer... Nette gezinirken aniden bilgisayar kitleniyor. Kesinlikle reset çekene kadar yanıt vermiyor. Tamamen kitleniyor. CTRL+ALT+DEL dahil hiç bir şey çalışmıyor. Sistem geri yükleme yapacam ama 1 hafta öncesine ait geri yükleme noktası yok. Bu sorun 1 haftadır var. . BF4 gibi güçlü oyun açınca bile sorun yok ama tarayıcılarda sorun var. Sadece nette gezinirken oluyor. Şimdiden teşekkürler ..

Laptop

DDR3 6 GB RAM ( 1600 MHz )
    AMD Quad Core A8-4500M 1,90 GHz ( Turbo 2,80 / 4 Core )
    AMD Radeon 7670M 2 GB ( 128 BİT ) ( GDDR3 )
    750 GB HDD ( 5400 RPM )

Laptopu alalı 1 yıl oldu

combo fixle güvenli moddayken tarat ve antivirüs programı kullanın.Sakın avast,avira ve comodo virüs programlarını kullanmayın...Çözüm olmadıysa format atacaksın tek çaren...

• Avast'ı anladım da Avira yüklü. Gayet memnumum

Kaspersky key'i bulamadığım için kullanamıyorum. Kaspersky den vazgeçmezdim kolay kolay. Ama key yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

Avast'ı anladım da Avira yüklü. Gayet memnumum

Kaspersky key'i bulamadığım için kullanamıyorum. Kaspersky den vazgeçmezdim kolay kolay. Ama key yok

Cihazınızda çalışan setup dosyasını silmiş olabilir..Combo fix i denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.