Şimdi Ara

Bilgisayarın Acılıştaki Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açma tuşuna basınca ekran gelmiyor (monitör ısıgı yanıp sonuyor (uyku modu belirtisi)), yaklaşık 5-6 saniye acık duruyo sonra kapanıyor ( ışıkları sonuyor yani kasanın ) sonra tekrar çalışmaya başlıyor neden böyle oluyor ?
    3-4 sefer tekrarlıyor bunu ondan sonra anca acılıyo , kasanın tum fıslerını felan soktum taktım gene aynısını yapıyor ama bazen yapıyor , birde suan hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor, performansında felan hiçbir sorun yok.

Buda Bilgisayarım :
    http://www.teknosa.com/urunler/125010619/casper-cdtki-3770b-desktop

Bugun bilgisayar hiç ekran gelmedi 4-5 kez denedim sürekli acilip kapandi makine bugun karar verdim garantiye yollicam

Biliyorsunuzki garantide forum dolduruyorlar sorun ney diye ..

Ona neler yazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 5 Temmuz 2013; 10:13:15 >

• PSU kaliteli bir ürün ise içini açıp yeşil kablo yakınındaki 1000mF kondansatör ve görülen şişmiş herhangi bir kondansatör varsa değiştirildiğinde eskisi gibi olur ya da ucuz bir ürün ise daha yüksek güçlü yenisini alın. Almadan önce farklı bir PSU ile test edin çalışırsa alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

PSU kaliteli bir ürün ise içini açıp yeşil kablo yakınındaki 1000mF kondansatör ve görülen şişmiş herhangi bir kondansatör varsa değiştirildiğinde eskisi gibi olur ya da ucuz bir ürün ise daha yüksek güçlü yenisini alın. Almadan önce farklı bir PSU ile test edin çalışırsa alın.

hocam kapatip actim sorun yoktu. tekrar yaparsa aynisini garantiye yollicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperden pc alınmaz
  • Anakarta arıza vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

casperden pc alınmaz

hocam yaklaşık 8-9 yıllık bir casper marka bilgisayarım var, bilgisayarın pestili cıktı ama cogu oyunu oynuyorum ( Parcaları Orijinal )

tabi ozamandan bu yana bayabı değişti casper orasını bilemem.
  • değişen birşey yok göz boyama var bana göre 4 gb ekran kartı takıyor oyun bilgisayarı diye bilmeyene kakalıyor nerden buluyorsa artık o kartı

casper 8640 leptop vardı elimde 2 ci el aldım 100 tl ye temiz makina 2004 model neyse format attım kurdum drıver yok hiçbir sitede ne ses var ne ağ bağlantısı ne ekran akrtı.

anakart sis ne olduğu belli dğeil sitesine giriyorum linkler ölmüş hiçbir yerde yok. leptobu sattım gitigidiyordan aldı bir eleman telefon acıp drıverleri nerde bulabilirim dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

değişen birşey yok göz boyama var bana göre 4 gb ekran kartı takıyor oyun bilgisayarı diye bilmeyene kakalıyor nerden buluyorsa artık o kartı

casper 8640 leptop vardı elimde 2 ci el aldım 100 tl ye temiz makina 2004 model neyse format attım kurdum drıver yok hiçbir sitede ne ses var ne ağ bağlantısı ne ekran akrtı.

anakart sis ne olduğu belli dğeil sitesine giriyorum linkler ölmüş hiçbir yerde yok. leptobu sattım gitigidiyordan aldı bir eleman telefon acıp drıverleri nerde bulabilirim dedi

hocam pek anlamıyorum bilgisayar parçalarından anlıyorum da az cok , şimdi bir şey fln olur kim uğraşacak diye gittim aldım..

birde suan 2. gun oldu sabah ilk açılışta tık açıldı sorun yok gibi , tekrarlarsa garanti yolunu tutucam

• Yazık ya vallahi yazık.
  • 2 GB ekran kartı koymuş acaba neye göre koymuş 2 gb 64 bit
  • quote:

2 GB ekran kartı koymuş acaba neye göre koymuş 2 gb 64 bit

128 bit hocam
  • Garantiye yollicam sorun neyden kaynaklaniyor olabilir ? power supply den diye dusundum biseyler yazinda kagida onlari yazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.