Şimdi Ara

Bilgisayarımın ne sıkıntısı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarımın ne sıkıntısı var. LA Noite bile full ayarlarda açamıyor bayağı düşürmem gerekiyor hatırlarsınız işlemciden şüpheleniyordum konu açmıştım gayet yeterli dediler monitörmü sıkıntılı anlamadım ki.

Sistemde yüklü windows 10 deneme sürümünde acaba bundanmı kaynaklanıyor ?

Monitör ise şu :http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2262D-PZ-LCD-TV,12019.html

İşlemci: AMD Athlon x4 840 Quad Core
    bellek: 8GB (2x4) GSKILL Ripjawsx DDR3 1600mhz
    ssd: Transcend 128GB 370 Series
    Ekran Kartı : Sapphire r7 370 nitro 2gb 256bit ekran kartı
    Anakart: Msi a68hm-e33 v2 FM2+

• LA Noire çok muazzam ama kaynak kullanımı konusunda özürlü bir oyundu açıkcası. 4.7ghz 3770k ve 1250mhz HD7970 ile stabil kare/saniye değerleri yakalayakamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

LA Noire çok muazzam ama kaynak kullanımı konusunda özürlü bir oyundu açıkcası. 4.7ghz 3770k ve 1250mhz HD7970 ile stabil kare/saniye değerleri yakalayakamıştım.

benim ekran kartı , işleemci herşey düzgün çalışıyormu diye bakabileceğim uygulama varmı ?
  • up
  • x4 840 çoğu oyunda darboğaz yapıyor 35-45 arası fln fps alıyorsun genelde bu işlemciyle bendede aynısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

x4 840 çoğu oyunda darboğaz yapıyor 35-45 arası fln fps alıyorsun genelde bu işlemciyle bendede aynısı var

napayım sizce çoğu kişi gayet güzel diyorlar fakat bilemedim anakart ve işlemcimi dğeişeyim ?
  • işlemci değişsen bunun bi üstü i3 var zaten yada 860k var oda pahalı olur bütçen buna yetiyorsa 35-45 fps oynanabilir aralık yani üzmez...

ekleme:Isıya bağlı işlemci çarpanı 3.8den 3.1e kadar çekebiliyor 60dereceyi geçtikten sonra oluyor bu olay sıcak havayı iyi tahliye eden kasa fanı alabilirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 7 Eylül 2016; 8:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.