İyi günler Anakart: Asus H110M-K İşlemci: İ3 7100 Ekran kartı: Asus 1050 expedition 2gb Ram: corsair 8gb 2133mhz Power: 500w frisby Arkadaşlar bilgisayar iyice yavaşladı ve oyunları açmamaya başladı. Benim beklentim öyle çok değil orta seviye bir şey olsun ve oyunları oynayabileyim yeter, o yüzden düşük bütçeli ve 2. el parçalar düşünüyorum. Toplamda 6 bin tl civarına bitirmek istiyorum çünkü bu bilgisayar beni 1 1.5 yıl daha götürse yeter ondan sonra yenisini alacağım. Bilgisayar işinden de çok anlamam o yüzden buraya yazıyorum. Kafamda anakartı sabit tutup i5 9400f gibi bir işlemci, 2. eli 3k civarında olan 1060,1660,1070,rx 580 ekran kartı (artık hangisi denk gelirse), bir de 8gb 2133mhz ram daha ekleyip 240 gb ssd almak var. Bu parçalar uyumlu olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız ya da siz parça önerirseniz sevinirim. |
Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1060 ve 1070 alacaksan psuyu biraz daha iyi bir şeyle değiştirmen gerekebilir.
Seçtiğin işlemci bu ekran kartlarını besler bottleneck pek olmaz.
Fakat bu yavaşlamaların sebebi ssd yokda harddisk varsa bundan kaynaklıdır. Ortalama bir ssd alıp psu ve ekran kartını güçlendirmeniz de yeterli olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
6500XT PCl-e 4 HARİCİ X4 hızında çalışıyor. Performans bayağı düşer.
Benim önerim Kesinlikle Ram miktarı 16 GB olsun. i7 7000 serisinden bir işlemci ayarlamaya çalışın. Çok zorda kalırsanız i5 bakın. Şu anki durumunuzdan daha memnun eder, çift çekirdekli bir işlemci kullanıyorsunuz sonuçta.
Bunu dışında ekran kartı olarak 1060-1660 iyi gider. PSU'yu daha kaliteli bir şey ile değiştirmek de gerekli.
-
Planda birkaç değişiklik yaptım ve ekran kartını rx 5600xt, işlemciyi r5 5500, anakartı msi b450 gaming plus, psu yu cooler master 600w, ek olarak 8gb corsair ram ekledim, ssd yi ise 256gb herhangi bir şey alacağım daha almadım. Nasıl bu parçalar uyumlu mudur ve iş görür mü
-
Bu çok daha iyi olur. Nispeten bu parçalar zaten güncel sayılır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X