Şimdi Ara

bilgisayarımı tvye nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam forum sakinleri. asus 7600 ekran kartımı televizyonuma bağlamak istiyorum bunun için ne tür bağlatılar kullanmalıyım. bunun için herhangi bi program olduğunu duydum fakat daha bağlantıyı bile başarmadım ne yapmalıyım ?

• ekran kartı çıkışından tv s-video girişine yada scart girişine uygun kablo alıp bağlıyorsun
    sonra ekran kartı ayarlarında tv seçeneğini şeç izlersin ama ben siyahbeyaz görüntü alıyorum renkli izleyemedim
  • s-video en iyisi. (Görüntü ayarlarında 2. ekranı yani tv yi seç)
  • olmuo ya çok enteresan bi olay. bu sefer de görüntü siyah beyaz çıldırıcam pekki bunu nasıl düzelticem bi ayar bi seçenek olmalı dimi?
  • görüntü seçeneği büyük ihtimal ntsc'de kalmış.pal yaparsan düzelecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: icoun

olmuo ya çok enteresan bi olay. bu sefer de görüntü siyah beyaz çıldırıcam pekki bunu nasıl düzelticem bi ayar bi seçenek olmalı dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNQueRoR

görüntü seçeneği büyük ihtimal ntsc'de kalmış.pal yaparsan düzelecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: icoun

olmuo ya çok enteresan bi olay. bu sefer de görüntü siyah beyaz çıldırıcam pekki bunu nasıl düzelticem bi ayar bi seçenek olmalı dimi?

yok hocam pal da yaptım ntsc de bende de renkli olmadı bi türlü

• bir ara s-video s-video bağlantısında ben de aynı sorunu yaşamıştım.s-video dan scart dönüştürücü vasıtasıyla scarta bağlantı yaptığımda renkli görüntü aldım.bir deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.