Şimdi Ara

Bilgisayarımı satsam kaça gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan açtığım konu içeriği satış olmadığından ilan bölümüne açmadım. Şuan bir satış yapmıyorum ancak bu aralar masaüstü iş bilgisayarımı satıp bi monster almayı düşünüyorum. Aşağı da özelliklerini belirtiyorum ekipmanlarımın. Sizce satacak olsam bilgisayarı kaçtan satışa koymalıyım?

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz
    Bellek : Corsair 16GB (8x8 Corsair Vengeance Pro)
    Ekran Kartı : DDR3 4GB GeForce GTX 770
    Anakart : MSI Z87-G43
    SSD : Corsair 120GB Force LS CSSD-F120GBLSB SSD
    HDD : 1TB WDC HDD

1.Monitör : Philips 274E5 [27" LCD] (UHB1333023004)
    2.Monitör : LG 2D FHD TV [23" LCD] (230116843009)

Geri kalanı klavye, mouse harici işte DVD yazıcı, HDMI kablosu fındık fıstık

Bilgisayarda ki tek arıza, 2 ay kadar önce anakartta ufak bi çip değişimi oldu ve performans yenileme için işlemci fanı değişti.

Bu arada Philips IPS monitörün üzerinde ki jelatinler dahi duruyor hala. Monitörle ve monitörsüz kaça gider sizce?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum
    Teşekkürler

• Kasa ve guc kaynagı nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• monitör hariç en fazla 2000 en az 1700...oyun oynayacaksanız monster bu pc den fazla performans sunmayacaktır...size tavsiyem ekran kartınızı upgrade etmeniz yönünde..gtx 980..gtx970..gtx 1060
    olabilir..
  • Elindeki bilgisayar oyun için fazlasıyla yeterli, sen laptap a dönüştürmek istiyorsun sanırım, 2000 liraya direkt satsan yine zarardasın haberin olsun arkadaşımın defalarca uyarmama rağmen 6000tl ye gtx960 lı aldığı kasa senin bilgisayar ile kafa kafaya geliyor gel gelelim bileşenler eski nesil olduğu için müşteri bulman zor olacaktır ayrıca ikinci el fiyatı düşecektir yok illa monster ile değiştiricem dersen 2600 tl ye ilan verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 15 Temmuz 2017; 9:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şekilde 2000 civarında verebilirsin bilgisayarda bence sadece ekran kartı düşük kalmış ona da gtx 1060 veya 1060Ti ekledin mi bu bilgisayar daha götürür. Sırf ekran kartından dolayı ucuza gidebilir bu bilgisayar oda yazık olur bence.
  • Selam,

Arkadaşlar oyuncu değilim. Şuan bu kasa benim tasarım işlerimi yürütüyor. Allah var benim bu kasada yapamadığım şey yok. Grafik tasarımın haricinde 3D, özel efekt, animasyon ve kurgu montaj işleri yapıyorum. Ama bir kaç ay sonra yurtdışına gitme ve oraya yerleşme durumum var. Kasayı seyyara çevirmek istiyorum. Abim de benim gibi 3D tasarımcı onun iş yerinde monster laptop kullanıyor getirdi eve inceledik ben beğendim abimde çok memnun. Oyunu ayda yılda 1 o da çok ilgimi çeken bişey çıkarsa oynuyorum. Ama bu kasayı da 2000 liraya satarsam aşırı zarar etmiş olurum zira 5-6 yıllık kasa ve ben bunu 5000 liraya topladım. Kafamda LG monitörle birlikte 3.500 lira civarı bi rakam var ama sizin dedikleriniz de doğru.

5 yıllık bi kasanın %50 değer kaybetmesi bana pek doğru bir orantı gibi gelmedi ama.. Hele ki sürekli parçaları bakıma yada yenilemeye uğramış bi kasada.

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Ayrıca Monster için neden böyle düşündüğünüzü öğrenmek isterim. Benim kasada şuan gtx770 ama monsterin laptopunda gtx1050 ekran kartı var. Ayrıca alacağım model 32 GB ramli.

Ne düşünüyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.