Şimdi Ara

Bilgisayarımı normal olarak başlatamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılırken Windows Hata Kurtarma ekranı ile karşılaşıyorum ve Windows'u/bilgisayarı normal olarak başlat seçeneğini seçiyorum. Ardından "Windows başlatılıyor ekranı görünüyor ve o yükleme ekranı bittikten sonra tam oturum seçme ekranı gelecekken ekran siyah oluyor, mouse görünüyor ve birkaç saniye sonra ekranda dikey mor renkte belirsiz çizgiler belirip bilgisayar yeniden başlatılıyor ve yine Windows Hata Kurtarma ekranı ile karşılaşıyorum.

Yani böyle bir kısır döngü içerisindeyim. Ağ ile güvenli mod kullanarak şuan bu konuyu açıyorum.
    Fakat bir sorun daha var güvenli mod ile mi alakalı bilmiyorum. Ekran 1024x768 çözünürlükte. Normalde hep 1366x768'di. Üstelik ekran çözünürlüğü ayarlarında 1366x768 seçeneği de yok.

Bilgisayarımı normal olarak başlatamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 11 Temmuz 2016; 0:09:53 >

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız bir şey işletim sistemi dosyalarına zarar vermiş büyük olasılıkla.
  • Ekran kartı ile ilgili bir sıkıntıya benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evictionex

Yaptığınız bir şey işletim sistemi dosyalarına zarar vermiş büyük olasılıkla.

Bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim peki biliyor musun ?
    Bilgisayar donduğunda reset atmıştım son hatırladığım kadarıyla..

Sorun ciddi birşey mi ? Biraz detaylı bilgi verebilir misin ?

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Ekran kartı ile ilgili bir sıkıntıya benziyor

Evet bana da öyle geldi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ?

Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 11 Temmuz 2016; 0:24:50 >

Pek fazla bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem elinizden geliyorsa verilerinizi yedekleyip format atın.
  • Tamam. Zaten bu konudan bir çözüm bulamazsam kasayı bir bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum.
    Yapabilirseniz kendiniz format atın. Boşuna bilgisayarcıya para vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evictionex

Yapabilirseniz kendiniz format atın. Boşuna bilgisayarcıya para vermeyin.

Malesef format atma hakkında hiçbir bilgim yok. :)
    Aslında gerçekten çok basit internette 5 dakikalık bir araştırma ile bunu halledebileceğinizden eminim.
  • Up

• GTA 5'in yedeğini almak istiyorum format atmadan önce. Steam ile yüklerken D:/Oyunlar/GTAV klasörünü seçtim o klasörü yedeklesem yeter mi ?
  • Bari bu soruma bi çözüm gelsin.
  • Gta 5 save dosyanız yanlış hatırlamıyorsam her oyunda olduğu gibi belgelerim altında bulunuyor.

Sorunun çözümüne gelince , ekran kartı driverinizi tekrar yüklemenizi tavsiye ederim.Eğer çözülmezse ekran kartınızın kontrol panelinden özel çözünürlük oluşturma sekmesini açıp istediğiniz çözünürlüğü oluşturabilirsiniz.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Gta 5'e zaten yeni başlamıştım kayıt dosyaları önemli değil oyunu tekrar indirip kotayı bitirmemek için oyunun yedeğini almak istiyorum.

Ekran kartı driver'ını güncellemeyi denedim şuan güncel. Kontrol panelinede güvenli mod olduğundan dolayı giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.