Şimdi Ara

Bilgisayarımı ne şekilde yükseltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımı oyunlarda daha fazla performans almak icin yükseltmeyi düşünüyorum. 600-700TL bütçem var. Aşağıdaki parçalardan bir veya birkaçını satıp o parayı da ekleyerek hangi parça veya parçaları değiştirebilirim? Garantileri 1 yıl kadar daha devam ediyor parçaların. Teşekkürler.

Anakart: H110m pro-vd
    RAM: 8gb 2133mhz
    Ekran kartı: Gtx 950 2gb
    İşlemci: i3-6100
    Monitör: 1080p 21.5 inç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartını satıp üzerine 600-700 ekleyip yeni bütçeyle sıfır yada 2.el gtx 1050ti veya gtx1060 4gb bir kartla dğiştirebilirsiniz. Ekran kartında 1060ı aşarsanız işlemciniz kimi oyunda ekran kartını törpüleyerek performans kaybına yol açar( darboğaz ).
  • o sistem tam kararında olmuş.
    maceraya girme bence.
    parayı biriktir 2-3 yıl sonra i5 ayarında sistem alırsın.
  • hötöröf_harun 'a katılıyorum bence de sistemin şu an için yeterli ama illa ki yükseltmeyi düşünüyorsan elinde ki ekran kartını satarak GTX 1050 Ti yada GTX 1060 almanı tavsiye ederim (Son zamanlarda fiyatlar çok uçuk beklersen ne olacağı belli değil fakat yeni nesil donanımların çıkması ile fiyatlar düşebilir, fırsatları kollamaya bak).
  • quxall Q kullanıcısına yanıt
    O kartın üzeri zaten bütçemi de darboğaz eder :)

2.eli ne kadar eder 950nin hiç fikrim yok. 2.el bölümünde benim kartın bir ilanını göremedim. Fikriniz var mi acaba?

• hötöröf_harun kullanıcısına yanıt
    O kadar beklemek istemiyorum maalesef :) Aslında mantıklı olan sizin söylediğiniz gibi fakat 2-3 sene çok uzun bir vakit.

• ItsFallenLord kullanıcısına yanıt
    950'nin 2.el piyasası hakkında bilginiz var mi? Kartın 1 sene garantisi devam ediyor, 2.el bölümünde ilan göremedim kartımla ilgili.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Aldığın fiyat da önemli ama bence 450-600 aralığı makuldür çünkü GTX 1050'de fiyat olarak o aralıkta bir kart.
  • ItsFallenLord kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Değmez boşuna paranı harcama . Gittiği yere kadar kullan kartını . O butcene yazık olur.

• cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar şu anda bana yetmiyor ve uygun yollu bir çözüm yolu arıyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.