Şimdi Ara

Bilgisayarımı Açtığımda Bu Hata Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açtığımda bu hata geliyor.Bi zararı yok ama gelmemesini istiyorum.Bilgisi olan arkadaslar?

• Çalıştıra msconfig yaz yukardaki sekmelerden başlangıca gel ve ordan OpenCandy ile ilgili olan herşeyin tikini kaldır
  • Kardeşim open candy diye bır secenek yok orda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55ali55

Kardeşim open candy diye bır secenek yok orda :(

hocam caliştıra regedit yaz kayıt defterine gir hkey current user tıkla ordan softwareyi sec tıkla microfsoftu sec ordan windows su acılan yerden run sec opencady diye bir sey cıkacakmı sag tarafta cıkarsa sil gittsin
  • o da yok yaaa :(
  • O zaman ordaki yolu izle o dosyayi hatta klasoru komple sil.silinmessse google a silinmeyen dosyalari silme programi yaz cikanla sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgisayarımı açtığımda bu hata geliyor.Bi zararı yok ama gelmemesini istiyorum.Bilgisi olan arkadaslar?

C:\Users\YuNuS\AppData\Roaming klasöründeki OpenCandy dosyasını bilgisayarı güvenli modda açarak sil ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dedğiniz dosyayı bilgisayarda bulamıyorum beyler .
  • quote:

dedğiniz dosyayı bilgisayarda bulamıyorum beyler .

bence muhtemelen virüs kalıntıları yada virüse benzeyen bir yazılımın kalıntısı olabilir.Çok rahatsız olduysan formatla düzelir ama format atmana değermi bilemem.
  • formata degmez birader ama baska yol blursanız bilgilendirirsiniz..
  • quote:

dedğiniz dosyayı bilgisayarda bulamıyorum beyler .

Sistem geri yükleme yaparmısın önceki geri yükleme noktalarında o hata yoksa hata mesajı vermeycektir.

Bu linkede bakarmısın Virüsten kaynaklanıyormuş

http://www.frmtr.com/knight-online/3886291-knight-dosyalarindaki-opencandy-nedir-bilen.html

Birde O kullanıcı hesabındaki dosyalar içinde olduğu için farklı bir çözüm yolu anlatayım..

Belgelerdeki Masaüstündeki dosyalarını Yerel Disk D ye yedekle..

Yeni bir Kullanıcı hesabı (Yönetici) oluştur. Yeni açmış olduğun hesaba girerek Eski hesabı(Ali) Dosyaları ile birlikte sil.

Yeni açmış olduğun hesapta aynı sorun olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Mayıs 2012; 20:42:45 >

• çok saol kardeş
  • quote:

çok saol kardeş

Sonucu yazmayı unutma.
  • ya ben yapmıcam bunu cunku formatla aynı mantık.zararı olmadıgı ıcın ıdare edıcem.o kadr ugrastın çok saol.
  • quote:

ya ben yapmıcam bunu cunku formatla aynı mantık.zararı olmadıgı ıcın ıdare edıcem.o kadr ugrastın çok saol.

FORMATLA AYNI MANTIK FALAN DEĞİL..

Bu kadar basit bir hata yüzünden format atılmaz.

Bilgisayar o dosyayı bulamadığı için öyle hata veriyor.. Sen yen bir kullanıcı hesabı açtığında o dosya olacak yada olmayacak hata vermeyecektir. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Mayıs 2012; 20:53:33 >
  • quote:

o da yok yaaa :(

Hocam biraz amtörcde olabilcek ama gizli klasörleri göster yaptığından emin misin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

o da yok yaaa :(

Hocam biraz amtörcde olabilcek ama gizli klasörleri göster yaptığından emin misin :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.