Bildirim
BİLGİSAYARIMI AÇAMIYORUM YARDIIIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ERD Commander mi programın ismi ? ERD ise locksmith seçeneğinden şifreyi değiştirebilirsiniz.
değilse, erd yi biryerden bulmanızı tavsiye ederim, admin şifresini değiştirebiiyorsunuz sonra sorunu çözersiniz. -
setupdakki şifreyi biosu sıfırlayarak silebilirsin f8 ile güvenli moda girerek admin şifrelenmemişse oradan şifreni tekrar değiştirebilirsin -
programın adını bilmiyorum diskette verdi arkadaş disketten açılış yaptığında a ,L gibi harflerden birine basman gerekiyo ben hangisine basılacağını bilmiyorum -
tifil33 arkadaşım adem81'in dediği gibi bios pilini cıkart 20 saniye kadar bekle tak F8'le güvenli modda ac ve kullanıcı şifresini iptal yada yeni sifre belirle. -
sana diskette verilen prog adı cia commander biosu resetleyip açılışı dikete alabilirsen şifreni değiştirebilirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X