Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMI AÇAMIYORUM YARDIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın kullanıcı şifresini değiştirmişler F8 ile de giremiyorum Setup'ada şifre koymuşlar arkadaş bir program verdi XP password kurtarma diye onuda kullanamıyorum kendiside bilmiyomuş bana yardım ederseniz sevinirim

• ERD Commander mi programın ismi ? ERD ise locksmith seçeneğinden şifreyi değiştirebilirsiniz.

değilse, erd yi biryerden bulmanızı tavsiye ederim, admin şifresini değiştirebiiyorsunuz sonra sorunu çözersiniz.
  • setupdakki şifreyi biosu sıfırlayarak silebilirsin f8 ile güvenli moda girerek admin şifrelenmemişse oradan şifreni tekrar değiştirebilirsin
  • programın adını bilmiyorum diskette verdi arkadaş disketten açılış yaptığında a ,L gibi harflerden birine basman gerekiyo ben hangisine basılacağını bilmiyorum
  • tifil33 arkadaşım adem81'in dediği gibi bios pilini cıkart 20 saniye kadar bekle tak F8'le güvenli modda ac ve kullanıcı şifresini iptal yada yeni sifre belirle.
  • sana diskette verilen prog adı cia commander biosu resetleyip açılışı dikete alabilirsen şifreni değiştirebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.