2 ay önce imzamdaki sistemi aldım.Aldığım zamanlar çok güzel çalışır gelmişti ve çok güzel çalışıyodu.Ama 3-4 gün önce makina bana aşırı yavaş geldi.oyun oynarken eskiden alt + tab yaptığımda tak windows a çıkıyodu.o sırada tabii win player 3-4 internet sayfası ve Autocad açık olduğu halde banamısın demiyodu.2 gün önce format attım.aynı olaylarla yine karşılaşıyorum.şu anda makinada yüklü programlar :
windows xp pro , office , nod32 , ad-aware , mic.anti-spyware , zone alarm pro , bir tane online oyun
bu kadar az programla bu makina nasıl yavaş çalışıyor.çözemedim.bunun bir çözümüm var mı ve bilgisyarımın tutarlı veya tutarsız çalıştığını anlıyabileceğim bir yöntem var mı?
İşlemcin AMD bazen sapıtıyor böyle AMD nın en büyük zaafı.
===Yuh ya cevaba bak son derece saçma ve cahilce...... bi öneride bulun kardeşim ya,bize lazım olmayan alakasız görüşlerini deil....
====Bak senin yüzünden bende aynısını yapıyorum....
sizce yine format mı atmalıyım yoksa?[moralim bozuldu(bayağıda para vermiştik buna)]
Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dk bekle sonra geri al.Sonra fişi kasaya takıp bilgisayarı aç.
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dk bekle sonra geri al.Sonra fişi kasaya takıp bilgisayarı aç.