Şimdi Ara

Bilgisayarımdan verim alamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce imzamdaki sistemi aldım.Aldığım zamanlar çok güzel çalışır gelmişti ve çok güzel çalışıyodu.Ama 3-4 gün önce makina bana aşırı yavaş geldi.oyun oynarken eskiden alt + tab yaptığımda tak windows a çıkıyodu.o sırada tabii win player 3-4 internet sayfası ve Autocad açık olduğu halde banamısın demiyodu.2 gün önce format attım.aynı olaylarla yine karşılaşıyorum.şu anda makinada yüklü programlar :

windows xp pro , office , nod32 , ad-aware , mic.anti-spyware , zone alarm pro , bir tane online oyun

bu kadar az programla bu makina nasıl yavaş çalışıyor.çözemedim.bunun bir çözümüm var mı ve
    bilgisyarımın tutarlı veya tutarsız çalıştığını anlıyabileceğim bir yöntem var mı?

• İşlemcin AMD bazen sapıtıyor böyle AMD nın en büyük zaafı.
  • ===Yuh ya cevaba bak son derece saçma ve cahilce...... bi öneride bulun kardeşim ya,bize lazım olmayan alakasız görüşlerini deil....

====Bak senin yüzünden bende aynısını yapıyorum....
  • sizce yine format mı atmalıyım yoksa?[moralim bozuldu(bayağıda para vermiştik buna)]
  • Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dk bekle sonra geri al.Sonra fişi kasaya takıp bilgisayarı aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dk bekle sonra geri al.Sonra fişi kasaya takıp bilgisayarı aç.

nasıl yani?biosu mu sıfırlayayım...
  • FORMATTAN ÖNCE ÖPTÜN MÜ BİLGİSAYARI.ÖPMEDİN BELLİ YAPAR ÖYLEYOK YAW SAKIN ÖPMEYE FALAN KALKMA ŞİMDİ.BENİM CANIM SIKKIN MODEME SAÇMALIYOM BUGÜN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım format at ve Zonealarm ve Antivirus programları olmaddan yukle bakalım.. bence bunlar oynadıgın online oyun ile cakışabilir.. bir dene
  • biosla ne alakası var ya! sen yeniden windows kur hocam!
  • Aynen öyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: tago

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dk bekle sonra geri al.Sonra fişi kasaya takıp bilgisayarı aç.

nasıl yani?biosu mu sıfırlayayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.