Şimdi Ara

Bilgisayarımdan Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati High Defibition Audio Device aygıt sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi bu sorunu giderebilir. hatası alıyorum en az 5-6 tane driver indirip yükledim ama sorunum çözülmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hconal

Ati High Defibition Audio Device aygıt sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi bu sorunu giderebilir. hatası alıyorum en az 5-6 tane driver indirip yükledim ama sorunum çözülmüyor

Selam
    Güzel kardeşim bilgisayardaki sorununuzu yazıyorsunuz da, işletim sisteminin ne olduğunu neden yazmıyorsunuz?
    Müneccim de değiliz ki, sizin kullandığınız işletim sistemini bilelim.

Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Ati High Defibition Audio Device aygıt sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi bu sorunu giderebilir. hatası alıyorum en az 5-6 tane driver indirip yükledim ama sorunum çözülmüyor

Selam
    Güzel kardeşim bilgisayardaki sorununuzu yazıyorsunuz da, işletim sisteminin ne olduğunu neden yazmıyorsunuz?
    Müneccim de değiliz ki, sizin kullandığınız işletim sistemini bilelim.

Kolay gelsin..

Windows 7 Prodessionel Kardeş

• quote:

Windows 7 Prodessionel Kardeş

Selam
    Aygıt yöneticisinde muhtemelen ünlem işaretlidir bu sürücü.
    1. Üzerine sağ tıklayın, Sürücü Yazılımını Güncelleştir seçeneğine girin.
    2. Açılan pencereden Sürücü yazılımı için bilgisayarını tara seçeneğine tıklayın. Alttaki alan.
    3. Yeni açılan pencereden(alttaki) Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver yazan yere tıklayın.
    4. Tekrar yeni bir pencere açılacak ve orada sisteminize uygun aygıt sürücülerini göreceksiniz. Burada AMD veya ATI High Defination Audio ile ilgili bir sürücü varsa ona tıklayarak devam edin.
    5. Gerekli sürücü yok ise, sağ alttaki Disketi Var butonuna tıklayarak önceden kurmuş olduğunuz ATI klasörü içinden AUDIO sürücüsünü seçerek yükleyebilirsiniz.

Normal şartlarda bu yöntemle sorunsuz kurulması lâzım. Kurulmuyor ise, muhtemeldir ki, kurduğunuz ekran kartı içinde audio sürücüsü yok. Ekran kartınızın CD veya DVD'si varsa ondan kurabilirsiniz ama Win7 için varmı onu bilemem?
    Kolay gelsin..

• Dediklerini uyguladım ancak yine olmuyor ''Windows aygıtınız için sürücü yazılımını yüklerken bir sorunla karşılaştı'' hatası alıyorum
  • quote:

Dediklerini uyguladım ancak yine olmuyor ''Windows aygıtınız için sürücü yazılımını yüklerken bir sorunla karşılaştı'' hatası alıyorum

Sorunla karşılaştı ise, o surunun kaynağı nedir, onu bulmak gerekir. Neden yüklenmiyor?
    Şu olabilir. Birkaç defa yüklediğinizden, yeni eklenecek sürücüyü kabul etmiyor olabilir. Driver uninstaller programı ile veya elle tüm ATI sürücülerini kaldırın ve yeniden kurun.
    Kolay gelsin..
  • SORUN ÇIKARAN CİHAZ NOTEBOOK MU YOKSA MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARMI?

EĞER NOTEBOOK İSE MARKASINI MODELİNİ YAZ.
    EĞER MASAÜSTÜ İSE EKRAN KARTI İSMİNİ VE MASAÜSTÜ ANAKARTININ MARKA MODELİ YAZ YARDIMCI OLALIM.

EĞER ÇÖZEMESSEN TEAMWIEVER İLE YARDIMCI OLURUM SANA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.