Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Yavaşlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN İNTERNET KAFACİYİM GEÇENLERDE SERVER PC YE AUTORUN .İNF BULAŞMIŞ NEYSE ÖYLE BÖYLE DERKEN BÜTÜN VİRÜS TROJEN NE VARSA SİLDİM ŞU AN NOD 32 NİN EN GÜNCEL SÜRÜMÜNÜ AYRICA ANTİSPYWARE 2008 VE AVİRA ANTİVİR VİRÜS PROGRAMLARINI KULLANIYORUM VE HER GÜN TARATIYORUM...HİÇ BİRŞEY BULAMIYOR..NEYSE SADETE GELEYİM..
    BÜTÜN TERMİNAL PC LERDE İNTERNET GAYET İYİ SÜPER ÇALIŞIYOR AMA SERVER PC DE BIRAK İNTERNETİ İNTERNET EXPLORER İ BİLE ZOR AÇIYOR AŞIRI YAVAŞ PC GAYET İYİ DONANIM OLARAK...MESALA İNTERNETTEN HERHANGİ BİR SAYFAYI ACACAM COOK GEC ACIYOR AYRICA BAZEN ACMIYOR BİLE ... YANİ SERVER PC DE BİŞEYLER VAR AMA NE ACABA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ??? TEŞEKKÜR EDİYORUM

AYRICA MAİLİMİ BIRAKIYORUM EĞER BU KONUDA GERÇEKTEN YARDIMCI OLABİLCEK ARKADASLAR VARSA LÜTFEN EKLESİN
    antiknet@hotmail.com
    Teşekkür Ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Birden fazla koruma virus programının aynı anda çalışması pcnin kasmasına sebep olabilir. Bence aktif olarak sadece nod32yi çalıştır. Bide harddiskini söküp başka pcye 2. hdd olarak bağlayıp bi tarat istersen. sistem açıkken virus de aktif olduğundan temizlenmemiş olabilir.
  • birde öyle deneyim bakalım 4 tane HDD var arşivim çok yoksa format atardım !!! yok kardeş bu arada virüs programları kasmıyor pc nin normal calısır durumda su an 300 küsür mb ram kullanıyor ve işlemci % 2-3 bundan da kasmaması lazım o virüs programlarını pc internete yavas giriyor diye kurdum ama yine aynı!!! ha birde şöyle bir durum var mesela kafedeki tüm pc ler acıldığı zaman server pc süper çalışıyor enteresan bişi acaba pc lerin birinde mi bişi var!!!!! acıyorum tüm pc leri server pc de kasma yok ucak gibi !!!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.