Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki programların çoğu açılmıyor [Acil Lutfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 7-8 aydır bir sorun yokken birden bire bilgisayarı açtığımda programların hiçbirini çalıştıramıyordum.Güvenlik moduyla girdim hiçbir sorun yoktu birtek güvenlik duvarına girdiğimde yanıt vermiyordu.Ardından normal moda geçtim,normal moddada sorun yoktu fazla fakat yine bazı programlar açılmıyordu.Güvenlik modunda çalışan program normal moddda şu hatayı veriyor:It might have been moved , renamed or deleted.Do you want remove this item?.Bu hatayı alıyorum güvenlik modunda sorunsuz açabiliyorum.Bazenleri de bilgisayarımda internet gidiyor.Çoğu oyuna girebiliyorum fakat bu sorun durduk yere neden oluyor lütfen yardım edin!

Kendi bilgisayarımdan video falan izlemeye çalıştığımda; Server execution failed hatasını alıyorum,Virüs programı indirdim "Eset" bu programı kurdum çalıştırdığımda herhangi bir hata veya birşey almıyorum fakat program açılmıyor farklı bir antivirüs programı olarak Avast indirdim onun kurulumunu çalıştırdığımda çalışmayı durdurdu falan diyor.Lütfen bir çözüm bulun.

EDIT: Birde bunlar yetmiyormuş gibi internet aşırı derecede yavaş [Sadece bilgisayarımda]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaiMyNameisHi -- 23 Mart 2016; 18:17:46 >

• Senin pc.nde kaç tane virüs var acaba merak ettim. Disk yolları kontrolden çıkmışa benziyor. Virüs programları kolay kolay kurtaramaz gibi geldi bana bilmiyorum. Nacizane tavsiyem ; temizinden bi format ve sıfırdan disk bölümlendirmesi. Hatta formattan önce modemin arkasında ufak bi delik var oraya iğne sokup 5sn bekle modeminide bi baştan yapılandırıver. Bu aralar modeme bulaşan virüsler moda.
  • Ben bunun pek virus oldugunu sanmıyorum çünkü; Uzun zamandır birşey indirmiyordum birtane oyun indirmiştim geçen hafta ki bu oyun zaten herkez tarafından indirilen bir oyun.
  • Gridinsoft antimalware kurup tarat. Virüs var ise sorununu kesin çözecektir. Programı pek bilen yok ancak dünyadaki her virüsü buluyor ve kaçırmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.