Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben daha önce pdf dosyalarını adobe reader ile açabiliyordum geçen farkında olmadan birşeyler yaptım. ve şuan tüm bilgisayarımdaki .exe dosyalarını adobe reader açmaya çalışıyor. ve ben bunu düzeltemiyorum. adobe reader ı kaldırdığımda durum düzelior .exe dosyalarını çalıştırabiliyorum ama bu sefer pdf dosyalarını görüntüleyemiyorum. yardım edin bu sorunu nasıl düzelticeğim. ? yani anlıyacağınız ben bir şekilde( nasıl yaptığımı bilmiyorum yanlışlıkla ) bir .exe formatındaki dosyayı birlikte aç yapmışım ve birlikte aç ta acrobat reader ı seçmişim ve şimdi tüm .exe soyalarım acrobat ta açılamya çalışıyor birlikte aç komutuda görremiyorum artık.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
adobeyi yüklerken şu dosysları açsın gibiinden bir ekrn çkyosa onları iptal edin
en olmadı alternatif pdf programlarını kullanın foxit reader gibi
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
adobeyi yüklerken şu dosysları açsın gibiinden bir ekrn çkyosa onları iptal edin
öyle birşety çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: fgurses
en olmadı alternatif pdf programlarını kullanın foxit reader gibi
teşekkürler en olmadı öyle yapcam çok sıkıcı bir durum
adope yi felan boşver foxit reader kullan...
quote:
Orijinalden alıntı: patientkaya.92
adope yi felan boşver foxit reader kullan...
aynen öyle yaptım çok teşkkürler arkadaşlar. adobe yi kaldırarak foxit kullanarak sorunu çözdüm
Orijinalden alıntı: barmanbek aynen öyle yaptım çok teşkkürler arkadaşlar. adobe yi kaldırarak foxit kullanarak sorunu çözdüm
Günaydın Ben de tam Foxit programını önerecektim ama Adobe ile ilişkilendirilmiş EXE dosyalarınızı nasıl yapacağınızı REGEDIT dosyasında ararken, siz Foxit programını kurarak sorunu çözdüğünüzü yazmışsınız..
Adobe için şunu yapabilirdiniz.. [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe] anahtarı altında UserChoice isimli bir anahtar olduğunda, bu program ne ise tüm EXE uzantılı dosyaları üstlenir ve sürekli bu programla açmaya kalkışır.
Buradaki UserChoice anahtarını sildiğiniz zaman problem ortadan kalkmış olur. Ama elbette bilgisayarın yeniden başlatılması gerekiyor.. Aslında bu tür dosyaların bir kaç REG ayarları daha var ama şu anda bu artık geçerli değil.. Bilginize ve kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme