Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki İnternet Sorunu (Çok Kabız Edici!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bilgisayarım da belli bir süre oyun oynuyorum veya video izliyorum sonra birden internetim kesiliyor .İnternet simgesine baktığımda sınırlı diyor.Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda bilgisayarım donuyor hiç bir şey yapamıyorum kapatma düğmesine basılı tutup tekrar açmak zorunda kalıyorum.Wifi özelliklerinden wifiyi kapatıp tekrar açmayı deniyorum ama kapatınca tekrar açılmıyor.Ağ bağdaştırıcımda güncel.İnternetim sadece bilgisayar ekranını indirip uykuya aldığında tekrar acınca yada pc ye reset atınca geri geliyor.Ama tekrar tekrar bu sorunla karşılaşıyorum Lütfen birisi yardım etsin.
    Not:Ağ bağdaştırıcı sürücüsü güncel.
    AĞ ÖZELLİKLERİM
    SSID: sahin
    Protokol: 802.11g
    Güvenlik türü: WPA-Kişisel
    Üretici: Broadcom
    Açıklama: Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı
    Sürücü sürümü: 6.30.223.256
    Turckcell Superonline Kablosuz kullanıyorum.

Pc Özellikleri:
    Marka:Lenovo
    Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27 GHz
    RAM: 4 GB
    32 bit işletim sistemi
    Windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKnight1234 -- 4 Ağustos 2015; 13:04:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınızdaki İnternet Sorunu (Çözümü Çok Kolay)

İnternet bağlantınızda sorun yaşıyor ve bu durum sizi çileden çıkarıyor mu? Endişelenmeyin, yaygın bir sorun ve çözümü oldukça basit.

Bilgisayarınızın İnternet bağlantısındaki sorunlara neden olabilecek birçok faktör vardır. Bu faktörlerden biri, özellikle Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı'na sahip cihazlarda görülen bir sürücü sorunudur.

Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı, bilgisayarınızın kablosuz ağlara bağlanmasını sağlayan bir donanım bileşenidir. Ancak, bu sürücü bazen güncel olmayabilir veya bozuk olabilir ve bu da İnternet bağlantısında sorunlara yol açabilir.

Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı sürücünüzde sorun olup olmadığını kontrol etmek için şu adımları izleyin:

1. Aygıt Yöneticisi'ni açın: Başlat menüsüne "Aygıt Yöneticisi" yazın ve sonucu seçin.
    2. Ağ Bağdaştırıcılarını genişletin: Aygıt Yöneticisi penceresinde "Ağ Bağdaştırıcıları" kategorisini bulun ve genişletin.
    3. Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı'nı bulun: Ağ Bağdaştırıcıları listesinde Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı'nı arayın.
    4. Sürücüyü kontrol edin: Broadcom 802.11 n Ağ Bağdaştırıcısı'na sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin. "Sürücü" sekmesine gidin ve sürücü sürümünün güncel olup olmadığını kontrol edin.
    5. Gerekirse sürücüyü güncelleyin: Sürücü güncel değilse, üreticinin web sitesinden en son sürücüyü indirip yükleyin.

Sürücüyü güncelledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve İnternet bağlantınızın geri gelip gelmediğini kontrol edin. Çoğu durumda, bu sorununuzu çözecektir.

Sorun devam ederse, aşağıdakiler de dahil olmak üzere başka faktörleri kontrol etmeyi deneyin:

• Modeminiz veya yönlendiricinizdeki gevşek kablolar
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması
    • Ağ ayarlarındaki hatalar

Bu adımları izleyerek bilgisayarınızdaki İnternet sorununu giderebilir ve kesintisiz bir bağlantının keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ++++++++++++
  • Driver'da bir sıkıntı var gibi görünüyor. Bir önceki sürümleri denemeni öneririm. Hamachi gibi programlar varsa kaldır. Bazen etki edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutucu -- 18 Ağustos 2015; 18:56:28 >
  • Realtek lan çıkışında bi sorun vardır eğer driverların güncelse kullanığın işletim sistemine uyumluysa.
    Donanımsal olsa hiç çalışmaz son çözüm format windows 7 sp1 64 bit ultimate kullanıyorum hiç bir sorun yok yıllardır 3.Makinam dell i5 4 gb gt510 m sistemimde
    hiç bir sorun yok artık 4 gb az siste olmadığından herkes 64 bite geçti güncel yazılım sürücüler 64 bitte 32 biti nadir basit sistemlerde kullanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.