Şimdi Ara

Bilgisayarımda yüklü olan Office 2010'u kaldıramıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 64bit üzerinde Office 2010 yüklüydü bir sıkıntı da yoktu ;) Neyse onu kaldırdım Office 2013 yükledim ve diğer sorunlar çıktı sonra sistem geri yükleme yaptım ve sonuçta 2010 ofis geri geldi ;) Ama geri yüklemeden sonra sıkıntı çıktı yarım geldi sanırım doc dosyalarını vs açmıyor yükleme istiyor ve o aşamada da hata veriyor. Sonra kaldırayım dedim denetim masasından denediğimde kalkmıyor hata veriyordu. Daha sonra IObit Uninstaller programıyla kaldırmaya çalıştım ama o program da yarıda takıldı kaldı. Sonra ne yaptımsa ne kalktı ne de 2013 yüklendi. 2013 yüklenirken de sisteminizde 32bit ofis yüklü diye hata veriyordu neyse ben de 2013'ün 32 bit sürümünü yükledim açılıyordu ama sistemde 2010 da vardı sanırım. Neyse bugün de baktım pc yi yeniden başlattım baktım ofis yok. Yine 2010 kurulumuna geçiyor ve hata veriyor resimdeki gibi :S

Lütfen bu konuda yardım edin. İlla format atmam mı gerekecek? Bu ofisi nasıl kalrıabilirim tammaen...

2010 sürümünü yeniden kurmaya çalıştığımda da şu hatayı alıyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 7 Aralık 2013; 19:22:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınızdan Office 2010'u Kaldıramama Sorunu

Office 2010'u bilgisayarınızdan kaldıramayabilirsin. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanıyor olabilir.

Office kaldırma aracını kullanmayı denedin mi? Bu araç, tüm Office ürünlerini ve yapılandırmalarını bilgisayarından tamamen kaldırmak üzere tasarlanmıştır. Aracı Microsoft'un resmi web sitesinden indirebilirsin.

Kaldırma aracını kullanmaya çalıştığında sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Bilgisayarı güvenli modda başlat.
    • Tüm çalışan programları kapat.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, bir teknisyenden yardım istemeyi veya Office 2010'u onarmayı deneyebilirsin.

Office Kaldırma Aracı:

Microsoft'un Office kaldırma aracı, Office ürünlerini ve yapılandırmalarını tamamen kaldırmak için kullanabileceğin bir yardımcı programdır. Araç, Microsoft'un resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Önemli Hatırlatmalar:

• Office 2010'u kaldırmadan önce tüm önemli dosyalarını yedeklediğinden emin ol.
    • Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattığından emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Son yaptığınız sistem güncellemesini geri alarak denedinizmi.
  • denetim masası-program ekle kaldırda ofis programını seç ve kaldır yerine DEĞİŞTİR i tıkla..
    orda repair(tamir etmek) ve remove(kaldırmak) seçeneklerini sırasıyla dene bakalım..
  • Aşağıdaki programla silmeyi deneyebilirsiniz.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Remove-Office-2010.shtml
  • cevaplar için teşekkürler. denetim masasında gözükmüyor office maalesef. o programı da denedim işe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnde de aynı dert var hiç çözüm yok mu
  • Ofis 2010'un kurulum dosyaları C://MSOCache dosyasında saklanır.Bu gizli bir dosyadır.Bu dosyayı silerseniz ofisi kaldırmakta sorun yaşarsınız."Yerine koyma" tedavi yöntemini uygulayabilirsiniz.Başka bir bilgisayarda ofis 2010'u kurun.Denetim Masası/Klasör Seçeneklerinden gizli dosyaları görünür yapın.Daha sonra C:// dizinindeki MSOCache klasörünü flash bellek/cd/dvd'ye kopyalayın.Kendi bilgisayarınızdaki C:// dizinine taşıyın.Tekrar ofis'i kaldırmayı ya da yeniden kurmayı deneyin.İşe yararsa haberimiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun eskide kaldı ama okuyanlar faydalansın. Ben hiçbir çözüm bulamadım, format attım ;) En garanti iş...
  • ...DeAtH... nikli üyenin şu mesajını okudum
    ""ben iobit uninstaller kullaniyorum kaldirdiktan sonra orada guclu tarama var ina tiklamayi unutma. sistemdeki. artiklari siler ''''

Ben de yükledim ve şu an sorunsuz kaldırdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.