Şimdi Ara

Bilgisayarımda virüs mü var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu meşhur ttnet kesintisinden sonra bilgisayarıma garip bir haller oldu.Arada sırada internette gezerken hiçbir hız problemim olmadığı halde internet gidiyor.(modemin ışıklarında sorun yok.Evdeki başka bilgisayarlarda sorun yok)Modemin anasayfasına bile bağlanamıyorum.Bu durum başıma geldiğinde comodo firewall ı açıyorum ve svchost.exe nin kullandığım dns adresine birşeyler gönderdiğini görüyorum.(Tek bir porttan değil 7-8 tane porttan yolladığı oluyor)

Nod32 ile tarattım virüs bulamadı.Gmer ile tarattım o da birşey bulamadı.Normal bir durum mu yoksa virüs mü yedik bilmiyorum.

Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • bendede var internet gitme sorunu 2 gün gidiyor sonra geliyor çok garip bişey
  • avira ile tarat bi bakalım.

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Şu meşhur ttnet kesintisinden sonra bilgisayarıma garip bir haller oldu.Arada sırada internette gezerken hiçbir hız problemim olmadığı halde internet gidiyor.(modemin ışıklarında sorun yok.Evdeki başka bilgisayarlarda sorun yok)Modemin anasayfasına bile bağlanamıyorum.Bu durum başıma geldiğinde comodo firewall ı açıyorum ve svchost.exe nin kullandığım dns adresine birşeyler gönderdiğini görüyorum.(Tek bir porttan değil 7-8 tane porttan yolladığı oluyor)

Nod32 ile tarattım virüs bulamadı.Gmer ile tarattım o da birşey bulamadı.Normal bir durum mu yoksa virüs mü yedik bilmiyorum.

bu durumu 444 0 375 teki yetkili kişi ile görüştüm (dün) daha iyi hizmet verebilme adına bazı alt yapı çalışmalarından kaynaklanabilir dedi,bende teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 5 Mayıs 2012; 16:30:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.