Şimdi Ara

Bilgisayarımda USB 2.0 yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el bir bilgisayar aldım ama usb cihaz taktığımda "bu cihazı usb 2.0 la daha hızlı çalıştırabilirsiniz" uyarısı alıyorum (tüm girişlerde denedim) bu usblerde saniyede 800-900 kb gibi çok yavaş bir veri akışıyla karşılaşıyorum. Bana öneriniz nedir usb 2.0 kart mı almalıyım? tabi şart ama hesaplı olarak ne önerirsiniz? bunu aldığımda bir driver falan yüklemek zorunda mıyım? sorunumu çözer mi? sorularımı cevaplarsanız sevinirim..

saygılar..

• sistem özellikleriniz nedir ?
  • USB Port çoklayıcı vs. kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

sistem özellikleriniz nedir ?

İntel Core 2 Duo E4500 2.2 Ghz
    Windows 7 Ultimate 32 bit
    1024 mb SDRam
    Ekran Kartı: Ati Radeon X1300/ X1550 series (512 mb)
    Anakart: MSI MS-7267
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

USB Port çoklayıcı vs. kullanıyor musunuz?

hayır sadece anakartın üstünde 5 kasanın arkasında 2 önünde, 7 adet usb girişi var hepsinde aynı sorunu yaşıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/digitus-pci-usb-kart-ds-33221/productDetails.aspx?productId=bd98004&categoryId=3008077

sizce bunu alıp taksam işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesgoncu -- 11 Temmuz 2012; 10:52:17 >

• evet usb çoklayıcıdan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 827sukru

evet usb çoklayıcıdan olabilir

dediğim gibi şuan anakartın usb leri dışında giriş yok onlar da sanırım usb 1.1 falan. Asıl takıldığım sorulardan biri de şu "usb 2.0 port alıp anakarta takarsam direk kullanabilir miyim yoksa yanında bir driver falan yüklemek mi gerekir?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı usb 3.0 sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakart ın destekliyorsa kullan önce bi araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 827sukru

anakart ın destekliyorsa kullan önce bi araştır

bilgisayar çok eski bir bilgisayar değil büyük ihtimalle destekler. Ama bu anakartla ilgili yeterli bilgi internette yok. En kötü yanı da sdram destekliyor olması.
  • bu anakart driver ı mı?
  • yani bu driver doğru driver değilse veya ben yanlış kurarsam problem olmaz di mi?
  • anakartınızın orjinal chipset driveri herhangi bir problem olmaz.
  • dediğiniz driver i kurdum başarılı dedi ama hala USB aygıt taktığımda "Bu aygıt USB 2.0 ile daha hızlı çalışabilir uyarısı alıyorum"
    sanırım kart alıp takmama lazım çünkü sorunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.