Şimdi Ara

Bilgisayarımda Stüdio programları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulead Video Studio 11 Plus ı kurduktan sonra tam açılacağı sırada " BİR SORUN PROGRAMIN DÜZGÜN ÇALIŞMASINI DURDURDU. WİNDOWS PROGRAMI KAPATACAK VE ÇÖZÜM VARSA BİLDİRECEK" ibaresi çıkarken aynı zamanda saatin orda da "Windows 7 Basic renk düzenine geçti" ibaresi çıkıyor. Bütün uyumluluk seçeneklerini ve programın diğer 10 sürümnüde denedim.. sonuç yine aynı.. acaba yardım edebilecek var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum

CyberLink Power Studio 'yu kurmak itedim. ondana aynı sorun oldu:
    iki haftadır bu sorunu çözemedim.. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 28 Ağustos 2010; 2:38:45 >

• Win7'ye uyumsuz olabilirler xpmode kurup onun üzerinden dene. O değilse ekran kartın yeterli değildir diyeceğim ama saçma gibi geliyor sonuçta açamadan bu problemi alıyorsun
  • Ekran kartım: Safir HD 4870.. artık bu kart da kaldırmazsa...
  • Yani dedim zaten ekran kartından değildir diye. Xpmode üzeridnen dene bakalım olacak mı? Olur büyük olasılık
  • Crakli program ise win 7 de sorun çıkarır özellikle program kurarak krak yapıyor isen win 7 sıkıntı yapıyor, orjinal ise win 7 kabul etmiyordur yazılımı
  • Ama burada programın Windows 7 ye uyumlu olduğunu belirtiyor. Kendi resmi sitesinde. http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=PowerDirector&v=CyberLink&uid=8&l=en&pf=0&pi=6&c=Photo%20%26%20Video&sc=Other&os=64-bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 28 Ağustos 2010; 17:25:44 >
  • Xpmode ile sorununçözüleceğine inanmıyorum.. Çünkü kendi mover maker inde bile aynı sorun oluşuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sorun kesinlikle ekran kartının ayarlarıyla ilgili..
  • Beninmde başıma gelmişti.ekran kartıyla alakalı değil.win7 programla uyumsuzluk yaptığı için oluyor..maleef bu yüzden hala xp kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.