Şimdi Ara

bilgisayarimda sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIM SON ZAMANLARDA COK AGIRLASTI ESKISI GIBI HIZLI DEYIL BUNU NASIL HIZLANDIRA BILIRIM KASIYO ACILIRKEN
    AMD 1800 İŞLEMCİ
    MSI AGP8X ANAKART
    768 REM
    128 EKRAN KARTI CIM FORS
    YENI FORMATTA ATTIM KOMPLE KAZIDIM AMA GENEDE ESKIYE NAZARAN GENEDE GEC ACILIYO BU NEDEN OLABILIR ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER

• harddisk modelini yazmamışsın? harddiksten olabilir.. S.M.A.R.T. programı bulup harddikini bi kontrol etmelisin
  • istedigin kadar format at bi sureden sora böyle olur neden diceksin
    sen bilgisayarını guncelleştiremiyosn ama dier kullandıgın programlar kendini guncelleştiriyor
    buda senin bilgisayarını yawaşlatıyor
  • yo bılgısayarı devamlı guncellıyorum format atalıda 1 ay oldu yuklu bırseyde yok oyle
  • nitro arkadasım o programı nasıl ındıre bılırım acaba bende hardıskten supelenıyorum neden dersen kazımadan once solucan vırusle karsılasmıstım o zarar vere bılır dıye dusunuyorum
  • http://www.panterasoft.com/download/hhealth.exe

programı buradan indirebilirsin. ben denedim çalışıyor program.. hadd sağlığını % olarak gösteriyor. öğrneğin benim hdd %100 sağlıklı çıktı..

program çalışmazsa bios'ta advanced kısmında "HDD SMART Capability" kısmını Enables yap.
  • evet dedıgını yaptım ama bu arada baska yerlerede gırdım ayarlarla oynamısım suan pc hıc acılmıyo formatada getırdım ama hardıskı gormuyo ekran hıc yok pc calısıyo ama ekran gelmıyo:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • defalarca söyledim yine söylüyorum speeder xpyi yükle derim hızı artacaktır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattı34 -- 20 Nisan 2008; 16:31:50 >
  • hocam dedıgınız programı aradım ama sıfresını bı turlu bulamadım bildiginiz bir yer varsa ordan ındıreyım saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.