Şimdi Ara

Bilgisayarımda sorun var yardıım !!! :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar dünden önceki akşam çok güzel çalışıyodu hiç sorun yoktu , sonra sabah bilgisayarın yerini değiştirdim diğer odadaki bilgisayar masasına götürdüm(eskiden yatağın üstündeydi)sonra okula gittim eve geldim bilgisayar açılmıyo tuşa basınca mnitöre görüntü gelmiyo ram yok uyarısı veriyo sanırım , ama kasa içi hoparlörü bozuk ses duyulmuyo bende multimeter le baktım hoparlörün kablosuna bilgisayar açılırken voltaj geliyo hoparlöre kesiliyo sonra reset atıyo tekrar voltaj geliyo böyle işte sonra aptal bir bilgisayarcıya gittim ram yok uyarısı neden gelir dedim ekran kartıda olabilir dedi sonra ekran kartı durduk yere bozulurmu diye sordum bozulur yerinde dururken bile dedi rami sordum yine aynı cevabı verdi Ne yapçam arkadaşlar bilgisayarın neresi bozulmuştur sizce kontrol edebildiğim kadar kontrol ettim ramlerim iki tane birini çıkarıp tekrar taktım diğerini çıkartım olmadı , ekran kartını çıkarıp taktım olmadı napçam yaa

sistem;asus p4S333-m anakart
    soket478-pentium 4 2.40 ghz
    1024+256-ddr ram (400 mhz ama 333 çalışıyo anakarttan dolayı)
    nvidia fx5500-256 mb ekran kartı

• Bileşenler yerinden oynamış olabilir.

1) Ramları sök, temizle, tekrar tak.
    2) Kabloları kontrol et.
    3) Ekran kartını sök tak.
    4) İşlemci heatsink ile beraber yerinden oynamış olabilir, kontrol et.

bu arada rami ekran kartını kontrol ettim ama işlemciyi kontrol etmeyi unuttum tüh bea neyse

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.