Şimdi Ara

Bilgisayarımda problem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sabah kalktım pc ye oturdum ilk olarak youtube da bir kaç müzik dinledim sonra sony vegas proya girdim daha önce hazırladıpım videoyu izlemek için sonra çok farklı bir hata verdi ingilizce bende crackli olduğu için bir şey olmuştur dedim
    fazla umursamadım ondan sonra fifa oynadım açıldı bir sıkıntı yok sonra amd den amd driver autodetect indirdim yükledim sonra sildim biraz daha bilgisayarda takıldıktan sonra fifa 13 hata verdi hata da şöyle çift tıkladıktan sonra fifa 13 yazısı geliyor ve sonra
    çalışmayı durdurdu diyor sonra far cry vardı ondada vegas daki gibi hata verdi sonra başka programlarda hata falan verdi çözümü bilen yada daha önce başına gelen varsa yardımcı olsunlar bilgisayarda programlar açılmamaya başladı çalışmayı durdurdu hatası alıyorum steam,video converter,adobe cs5 gibi programlar açılmıyor oyunlar falan sadece pes 13 açıldı o kadar web deki oyunlarda açılmıyor bazıları yani yardımlarınızı bekliyorum

• sen bilgisayarı beya karıştırmışsın gibi görünüyor bence tekrar format at
  • w8 sl benimki format atabilirmiyim cd falan yok
  • fromer F kullanıcısına yanıt
    kardeşim bi directx 9.0 yükleyip fifa açmayı tekrar denermisin bana bi grafik sorunu gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CKartas -- 23 Ağustos 2013; 0:08:25 >
  • olay sadece fifada değil fifayı 1 2 saat önce oynuyordum zaten ayrıca steam a da saints row ıv demo indirmiştim açılmadı oda sonra steam kapattım dota atıcaktım baktım steam da hata veriyo sonra hiç bir şey açılmamaya başladı yani fifa oynuyordum directx ile bi sıkıntı yoktur pes de açılıyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.