Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMDA HANGİ WINDOWS'U KULLANMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aşağıda özelliklerini verdiğim bilgisayarımda sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Şu anda Windows 10 kullanıyorum fakat yakında Windows 11 çıkacak. Sizce bu sistemle Windows 11'e geçmeli miyim, Windows 10'da kalmalı mıyım, yoksa daha eskimiş olan Windows 7, 8 veya 8.1 mi kullanmalıyım? (Evde olmadığım için bilgisayarımın özelliklerinin aklımda kalanını yazdım.)

Bilgisayarımın özellikleri:

İşletim sistemi: Windows 10 Education 64 bit

Ekran kartı: 2 GB AMD Radeon R5 M330 ve kaç GB olduğunu bilmediğim Intel HD 520

İşlemci: 4 çekirdekli Intel Core İ5 6200U 2.3 GHz.

RAM: Tek kanal 4 GB DDR4 2000 küsür MHz.

NOT: Şu anda bilgisayarımda herhangi bir kasma veya donma yaşamamaktayım. (Bazı oyunlar dışında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• docs.microsoft.com
    Windows 11 requirements - What's new in Windows
    https://docs.microsoft.com/en-us/windows/whats-new/windows-11-requirements

ilk olarak RAM'iniz yetersiz, anakart modelinize bakarak RAM yükseltmesi yapabilirsiniz fakat,

docs.microsoft.com
    Windows Processor Requirements Windows 11 Supported Intel Processors
    https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors

işlemciniz de microsoft tarafından desteklenmiyor, o yüzden mevcut kullandığınız işletim sistemi ile devam ederek, ileride yeni bir sisteme geçiş yaptığınız zaman bu konuyu düşünebilirsiniz, bir de internette bu tarz soruların cevaplarına türkçe dahi erişim sağlamak mümkün, aramaya inanın  

• Eğer çok fazla oyun oynayan birisi değilseniz Windows 7'ye dönmenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.