Format attım.Ramları kontrol ettim gine bu hatadan kurtulamıyorum.2-3 dk çalışıyor bilgisayar sonra bu hatayı veriyor..
Ramlernizde sorun olabilir. Memtest yapıp sonucu buraya yazabilir misiniz. Memtest yaparken ramlerinizi teker teker yapın yani çıkarın diğer ramleri öyle yapın.
windows bellek tanılama aracıyla ramlerinizi teker teker test edin.
Ramları test ettim bir sorum görünmüyor.Acaba yetersiz geliyor olabilir mi?
Hocam senin RAM gitmiş çok geçmiş olsun test etmiş olman ve sorunla karşılaşmıyor olman önemli değil en basitinden mavi ekran ram hatasıdır
Raminizi başka bir yuvaya takıp deneyebilir misiniz?
İmkanınız var ise başka bir power supply ile deneyebilir misiniz?
Bios'unuzu sıfırlayabilir misiniz?
Ramlerinizin sarı yerlerini silgiyle silebilir misiniz?
Başka bir ramle deneyebilir misiniz?
Eğer bunlar olmazsa ramleriniz gitmiş diyebiliriz.
Creedence Clearwater R.
kullanıcısına yanıt
Söylediklerinizin hepsini yaptım yine aynı hatayı alıyorum.Sanırım ramlar uçmuş...512+512 şeklinde ddr2 1 GB di neyse sorun değil yenisini alıcaz artık.....
Teşekkürler hocam tavsiyeniz için... KINGSTON 4 GB, 1600MHz, DDR III, HyperX Memory performans rami almayı düşünüyorum..4+4 şeklinde anakartım combo ddr2-ddr3 desteklediğinden..Tek modül 8gb ta destek verse elimde bir tane sıfır zeppelin 8 gb ramda var hediye geldi ama malesef desteği yok anakartımın...
format at bellek ayarıyla oynanmış hard disk sorunlu fişten kapatıyorsan bozulmuştur hard disk mesela virüs vs elektirikler kesilirse bozulabilir formatı at bendede vardı restart edip baştan başlatıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: gardion
format at bellek ayarıyla oynanmış hard disk sorunlu fişten kapatıyorsan bozulmuştur hard disk mesela virüs vs elektirikler kesilirse bozulabilir formatı at bendede vardı restart edip baştan başlatıyordu
Postu iyice okursanız. Zaten format attığını göreceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme