Bildirim
Bilgisayarıma trojan bulaştı yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/mpage_1/key_/tm.htm burda yazılanları uygula -
http://www.inndir.com/program.php?id=3084
hocam bunu indirin ve sistemi taratın zararlı yazılımlardan kurtulacaksınız -
Güvenli kip te mi taratayım. -
Güvenli kipte bu anti-virüs yazılımları ile tarayın. -
quote:
Orjinalden alıntı: serrrrro
Güvenli kip te mi taratayım.
evet arkadaşım güvenli kipte bu güvenlik yazılımları ile taramanız en iyisi olacaktır
kolay gelsin -
limeware kullanırken dikkatli olmak lazım aradıklarınızdan daha çok virüs bulabilirsiniz + sizdeki bilgileride paylasıma açması açısındanda sakat bi program diye düşünüyorum.
-
meraba.benim bilgisayarıma yaklasık 4 ay önce trojan bulastı biri bilgisarıma giriyodu facebook ve msn şifrelerimi falan biliyodu bilgisayarı kendi kontrolü altına almıstı bir kaç programla tarattım falan ama içim rahat etmedi format attırdım sonra bir sorun çıkmadı düzeldi formattan sonra facebook sifremi msnimi falan değiştirdim ama bir bugün msni açtığımda baska bir yerdede oturum açtınız yazısı çıktı sonra facebooktada aktif oturumlarda 2 oturumun açık olduğunu gördüm ve bilgisayarım+ internetim çok eskisinden daha da yavasladı. bilgisayardan telefona bir şey attığımdada telefona her seferinde değişik bir dosya geliyor sizce yine virüs mü bulaşmış ne yapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- missing operating system
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- ekran videosu alma
- telefon çok ısınıyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- udf indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X