Şimdi Ara

Bilgisayarıma Şüpeli Dosya Yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum bilgisayarıma anti-virüs programları tarafından adlandırılan süpeli dosya denen dosyaları yükleyemiyorum. Bidiginiz gibi bazı programlar vardır yaptıkları işlev nedeni ile zararlı olmasada vürüs olarak tanınırlar ancak ben buna benzer bir dosyayı kullanmam gerektigi halde rardan çıkartamıyorum rardan çıkartırken masa üstüne at desem bile masaüstüne hiçbirşey gelmiyor.Bu tür bir dosyayı rardan çıkartmaya çalışırken anti-vürüs yazılımını kapattınmı derseniz evet hem ativürüs hemde güvenlik duvarını kapadım anca bir değişiklik olmadı. İşletim sistemi olarak bu işlemi hem xp de hemde vistada nedenim ancak sonuçta hiçbir değişiklik olmadı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.(rar'daki dosya sağlam)

• antivirüs programını yazarsan belki daha çok yardımcı olabiliriz. ama eğer kullanacağın programın zararsız olduğuna gerçekten inanıyorsan geçici süre ile antivirüs programını kapatarak işlerini yaptıktan sonra antivirüs programını tekrar çalıştırabilirsin

Orjinalden alıntı: ceycey11

antivirüs programını yazarsan belki daha çok yardımcı olabiliriz. ama eğer kullanacağın programın zararsız olduğuna gerçekten inanıyorsan geçici süre ile antivirüs programını kapatarak işlerini yaptıktan sonra antivirüs programını tekrar çalıştırabilirsin

Antivirüs programım NOD32 ancak bunu ve güvenlik duvarını kapamayıda denedim hem XP'de hemde VİSTA'da. İşlemcim Amd, Amd işlemcilerde yerleşik virüs koruması var diye duymuştum acaba bununla bir ilgisi olabilirmi?
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.