(pc markam hp g62-b16st) bü gün can sıkıntısından hp sitesinden ekran kartımı tekrar indirdim. indi kurdum doğal olarak pc yi resledim. pc açıldığında ekranın çözünürlüğü 1024 x 768 idi. yaklaşık 5 - 6 ay önce formata götürmüştüm pc mi formattan geldiğinde aynı 1024 x 768. arkadaşla aradık taradık meğerse format atan adam drivers ları mı ne koymamış. bizde hp sitesinden indirip kurmuştuk ve düzelmişti. aynı oldu dediğim gibi oyunlara giremiyorum mesela bf3 e girmeye çaşıştığımda şöyle bi yazı çıkıyor ( not : bf3 orjinal ) "Failed to initialize display adapter.Please ensure your video card is compatible and the drivers for it installed.usually this is a result of missing vendor specific drivers." . lütfen yardım edermisiniz acaba ekran kartımmı yandı ? yoksa drivers ımı bulup indirmem yeterli olacakmı ? bu arada ekran kartım şu : ATI Mobility Radeon HD 5470 ve : Intel(R) HD Graphics ( pc lerde ekran kartı yanarsa diye bi tane dahamı ne oluyomuş açılabilmesi felan için galiba şu anda onu kullanıyorum ) !!!!UNUTMADAN!!!! pc mi her açtığımda sağ alt köşede donanım yazılımı yükleniyormu ne diyor tıkladığımda ATI Mobility Radeon HD 5470 ve Intel(R) HD Graphics yazıyor yanlarında yükleniyor diyor bir kaç saniye sonra başarısız oldu diyor .
@@@___!!!YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!!!___
Bi sekilde devreden cokarmissiniz harici karti merak etmeyin yanma soz konusu olamaz baska bi siteden guncel driver bulun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: momenty
Bi sekilde devreden cokarmissiniz harici karti merak etmeyin yanma soz konusu olamaz baska bi siteden guncel driver bulun
çok teşekkürler içim tahatladı ekran kartım yanmamış. dün driver ları indirdim kurarken bi yerde dosya yükleme hatası mı ne diyodu o yüzden bizim hasan abinin int. kafeye gidicem o yapıcak.
Ardakadaşım kurulu driver ı tekrar kurmaya çalışırsan kaldırırsın tekrar yüklemeyi dene
arkadaşlar herkese çok tşkler arkadaş bana buldu gönderdi skypeden yükledim ve şuanda normalde olduğundan daha yüksek bir çözünürlükle çalışıyor .