Şimdi Ara

Bilgisayarıma flash bellek takıldığını nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma benden habersiz flash takılmış olabilir. Bunu anlamanın bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hey

• Hocam bildiğim kadarıyla o tür işlemler profesyonel yazılımlarla yapılıyor. Yani veri hizmeti veren şirketlerin uyguladığı bi iş diye biliyorum. Nerden bildiğimi sorarsanız benzer bir konuyu harici hdd için bi arkadaş adına araştırmıştık bi kaç sene önce ordan az çok biliyorum. Şu an için belirli bir program var mı bilmiyorum. Sadece size fikir vermesi açısından yazıyorum.

Bilirsiniz bilgisayarımızda yaptığımız her işlem manuel olarak veya program yardımı ile kapatılmadıysa temp klasörlerinde saklanırlar. Eğer ki biri size ait olan bir flash bellek taktıysa veya kendine ait bir bellek taktıysa içindeki verilere de bakıldıysa bu temp klasörlerinde belki görebilirsiniz.

Yani bilgisayarlarda temizlik yaparken kullandığımız 3 adet komut bu konuda size yardımcı olabilir.

Başlat/çalıştır a sırası ile şunları yazıp dosyaları inceleyin. Sizin açmadığınız bir dosya ise zaten anlarsınız.

Başlat/çalıştır/temp
    Başlat/çalıştır/%temp%
    Başlat/çalıştır/recent

Umarım bi işinize yarar.

Ek Olarak: Linux forumlarında konu açıp ordan bi şansınızı deneyebilirsiniz. Çünkü Linux'ta bu ve benzeri konularda daha verimli sonuçlar alınabilir. Bunun içinde direk Linux kurmanıza gerek yok canlı cd özellikli bi linux dağıtımı işinizi görür; tabi Linux forumlarındaki arkadaşlar oluru varsa ve size bu konuda yardımcı olurlarsa, ki Linux kullanıcıları kadar yardım sever bir toplulukta zor bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 21 Ocak 2018; 17:22:22 >

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgilendiğiniz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.