Şimdi Ara

bilgisayarima bisiler oluyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle yonetici arkadaslar konuyu kitlemesinler teknik servis bolumunde kimse bakmiyor

Arkadaslar tarayicim iki gun once kendi kendine kapaniyordu ayrica bilgisayarda durum cubugu seklinde amd bu sorunun ustesinden geldi yaziyordu ( amd - ati ekran kartim) daha sonra bilgisayar kapandi kapanirken mavi bir ekran geldi ustunde yazilar vardi sonra bilgisayar kapandi daha sonra hic acilmadi yaklasik 1 saat sonra dugmeye basinca hic bir sey olmamis gibi normal bir sekilde acildi.Sonra dune kadar boyle calisti hic sorun olmadi. Dun gece bilgisayari acik birakmistim sabah kardesim bilgisayari kapatmis yine aynisi olmus sonra ben tekrar bastim yine acilmadi fan sesini.duyuyorum ama laptop acilmiyor. acaba buyuk bir sorun var midir galiba bu sefer acilmayacak gibi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukari yardim edin arkadaslar

• ekran kartın ile ilgili ısınma problemi olduğunu düşünüyorum. Cihazının garantisi varmı ?
  • onbeş gün sonra görüşürüz. :)
    Şaka bir yana bilgisayarında donanımsal arıza var gibi görünüyor ekran kartında sıkıntı olabilir mavi ekran bir daha geldiğinde telefondan fotoğraf çek yada çıkan kodu not et buraya yaz yada bana pm at.

• bilgisayarınızın işlemcisi aşırı derecede ısınıyor bir saat sonra normal açılmasının nedeni ise o süre zarfında işlemcinin normal ısısına dönmesi elinizle leptopunuzun altına dokunun büyük ihtimal çok sıcaktır ama sadece internete girmekle bu kadar ısınmaz eğer pek anlamıyorsanız direk format atın bilgisayara sonra netbok sogutucusu alın 40 50 liralık bişey sorununuz düzelecektir
  • garantisi devam ediyor bende ekran kartindan supheleniyorum acaba garantiye gondersek herhangi bir ucret taleb edebilirlermi

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

bilgisayarınızın işlemcisi aşırı derecede ısınıyor bir saat sonra normal açılmasının nedeni ise o süre zarfında işlemcinin normal ısısına dönmesi elinizle leptopunuzun altına dokunun büyük ihtimal çok sıcaktır ama sadece internete girmekle bu kadar ısınmaz eğer pek anlamıyorsanız direk format atın bilgisayara sonra netbok sogutucusu alın 40 50 liralık bişey sorununuz düzelecektir

sogutucum var zaten format atmayi deneyecegim ama ekrana hic goruntu gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok küçük bir ihtimal ekran kartı driveri problemli olabilir
    arkadaşın dediği gibi cihazın anormal şekilde ısınıyorsa direk garantiye gönder. hiç bir ücret talep etmezler
  • Mavi ekran için C:\Windows\Minidump klasörünü upload edip link koyarsan bakabilirim.
  • Kasayi yan yatir

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

çok küçük bir ihtimal ekran kartı driveri problemli olabilir
    arkadaşın dediği gibi cihazın anormal şekilde ısınıyorsa direk garantiye gönder. hiç bir ücret talep etmezler

o kadar anormal bir sekilde isinmiyor zaten sogutucumda var

• quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

Mavi ekran için C:\Windows\Minidump klasörünü upload edip link koyarsan bakabilirim.

bilgisayari acabilsem yaparim da acilmiyor ki :(

• nasil acilacak bu laptop bilgisi olan var mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: noname17

nasil acilacak bu laptop bilgisi olan var mi???

tam bu mesaji yazdigim sirada acildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.