Şimdi Ara

Bilgisayarıma bir şeyler oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, panikteyim lütfen yardımcı olun.
    Durduk yerde maus çalışmamaya başladı, o sırada ekranda "Umulmadık bir hata oldu bilgisayar yeniden başlatılacak" anlamında bir yazı belirdi, bilgisayar kapandı ama yeniden başlayamadı, baktım ki olacak gibi değil reset tuşuna bastım bilgisayar açıldı, fakat çözünürlük 1024x768 e düştü ve kilitli, çözünürlüğü yükseltemiyorum, format attım değişmedi, windows 10 kullanıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum, tek umudum sizsiniz.

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ekran kartının driverini kur öyle düzelir ve de ekran kartının modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Arkadaşlar, panikteyim lütfen yardımcı olun.
    Durduk yerde maus çalışmamaya başladı, o sırada ekranda "Umulmadık bir hata oldu bilgisayar yeniden başlatılacak" anlamında bir yazı belirdi, bilgisayar kapandı ama yeniden başlayamadı, baktım ki olacak gibi değil reset tuşuna bastım bilgisayar açıldı, fakat çözünürlük 1024x768 e düştü ve kilitli, çözünürlüğü yükseltemiyorum, format attım değişmedi, windows 10 kullanıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum, tek umudum sizsiniz.

Onu denedim, kabul etmiyor, yani bir şey değişmiyor. Ekran kartı normal çalışıyor sanırım sorun ya ekran kartı çıkışında, ama büyük ihtimalle ekran kartı ile monitör arasındaki kabloda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.