Şimdi Ara

Bilgisayarıma bir bardak su döküldü hiç birşey olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarımın klavye kısmına tam bir bardak su döküldü. Hemen ters çevirdim. Hiç bir işlem yapmadım ters çevirme dışında. Hiç birşey olmamış gibi çalışıyor açıkçası çok şaşırdım. Su öyle bir döküldü kü ben komple pc gitmiştir diyordum. 3 gündür bir sorun olmadığına göre bundan sonra olacağınıda sanmıyorum.

Samsung R540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 18 Aralık 2011; 18:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarımın klavye kısmına tam bir bardak su döküldü. Hemen ters çevirdim. Hiç bir işlem yapmadım ters çevirme dışında. Hiç birşey olmamış gibi çalışıyor açıkçası çok şaşırdım. Su öyle bir döküldü kü ben komple pc gitmiştir diyordum. 3 gündür bir sorun olmadığına göre bundan sonra olacağınıda sanmıyorum.

Samsung R540

Benim laptop a bir bardak sicak hatta 2 sekerli cay dokuldu benimkinede bir sey olmadi fakat klavyeden hayir gelmedi bende klavyeyi soktum attim sanal klavyeye devam acer marka bu arada
  • Onun acısı sonradan çıkabilir parçalar bir süre sonra oksitlenecektir
  • sıcak tutmak faydalı olabilir. nem varsa kuruması açısından.
  • benim bilgisayar kola dökülmüştü. ilk 1-2 ay ekran beyazımsı oluyordu bilgisayarı kapatınca...yaz ayları geldi ve bilgisayar normale döndü...kesinlikle sıcak tutmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.