Şimdi Ara

Bilgisayarım uyku modunda kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
29.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- pil simgesine sağ tıkla " güç seçenekleri" seç
    2- sol taraftan "ekranın ne zaman kapatılacağını seçin" tıkla
    3- gelen 4 kutucuğu "hiçbir zaman" yap, değişiklikleri kaydet.

4- geri gel, "güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" tıkla
    5- yukarıda "şuanda kullanılamayan ayarları değiştir" tıkla
    6- alttan sadece "hızlı başlatmayı aç(önerilen) ve uyku" seçenekleri işaretli olsun.

7- bi üstündeki 6 kutucuğun hepsini "uyku" yap. (hem pilde, hem prize takılı)
    8- değişiklikleri kaydet.
    9- PC'yi normal şekilde kapayıp tekrar aç.

10- önce başlattan uykuya geçir öyle dene.
    11- olmazsa PC yi aç, güç düğmesine 1 kere bas bırak öyle dene.
    12- olmazsa PC yi yeniden aç, açıkken kapağını direk kapat azcık bekle öyle dene.

büyük ihtimal çözülmesi gerek.

• DENETİM MASASI>GÜÇ SEÇENEKLERİ>PLAN AYARLARINI DEĞİŞTİR>GELİŞMİŞ GÜÇ AYARLARINI DEĞİŞTİR>SABİT DİSK>SABİT DİSKİ KAPATMAK İÇİN BEKLENECEK SÜRE = HİÇBİR ZAMAN OLACAK ŞEKİLDE AYARLAYIN
  • ali49 A kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama olmadı. Konuyu açan arkadaştaki sorunun aynısı bende var nasıl halledebilirim ?
  • Sorun Çözüldü: Arkadaşlar Windows 10 pro kurduğum yeni bir notebookta bende aynı sorunla karşılaştım uykuya alıyorum uykuda ışığı yanıp sönüyor uykuda gibi ama bir tuşa bastığımda pc uyanmak yerine yeniden başlıyordu birçok yerde okuduğum çözümlerin hiçbiri maalesef çözüm olmadı uyku modunun ekran kartıyla bağlantılı olduğunu fark ettim notebook Acer olduğu için Acer'ın sitesindeki ekran kartı driverının sorunlu olduğunu fark ettim bu yüzden grafik kartı Amd olduğu için Amd'nin sitesinden Auto-Detect and Install (Otomatik Algıla ve Kur) dosyasını indirip oradan temiz bir kurulum yaptım ve sorun çözüldü.
  • Merhabalar. Bu tarih itibarı ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Gerek buradaki gerekse bulduğum yurtdışı internet sitelerindeki çözümleri denedim ancak bir çözüme ulaştıramadım. Yardım Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: asarburak

Merhabalar. Bu tarih itibarı ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Gerek buradaki gerekse bulduğum yurtdışı internet sitelerindeki çözümleri denedim ancak bir çözüme ulaştıramadım. Yardım Rica ederim

Arkadaşlar her türlü şeyi denedim ve bir yöntemde başarılı oldum. Bios sürümüm en yeni versiyon olmasına rağmen sorun biostan kaynaklanıyormuş. Önce eski versiyon bios u tekrar yükleyip sonra en son sürümü yükledim ve sorun çözüldü.

ayrıca bios u downgrade etmekte zorlandım sistem temel yol ile izin vermedi bunun içinde aşağıdaki videodan yararlandım.

• bunu yapıp işe yarayan oldu mu bilgisayara bişe olmasından korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.