|
Bilgisayarım uyku modunda kapanıyor (2. sayfa)

-
-
DENETİM MASASI>GÜÇ SEÇENEKLERİ>PLAN AYARLARINI DEĞİŞTİR>GELİŞMİŞ GÜÇ AYARLARINI DEĞİŞTİR>SABİT DİSK>SABİT DİSKİ KAPATMAK İÇİN BEKLENECEK SÜRE = HİÇBİR ZAMAN OLACAK ŞEKİLDE AYARLAYIN -
Yaptım ama olmadı. Konuyu açan arkadaştaki sorunun aynısı bende var nasıl halledebilirim ? -
Sorun Çözüldü: Arkadaşlar Windows 10 pro kurduğum yeni bir notebookta bende aynı sorunla karşılaştım uykuya alıyorum uykuda ışığı yanıp sönüyor uykuda gibi ama bir tuşa bastığımda pc uyanmak yerine yeniden başlıyordu birçok yerde okuduğum çözümlerin hiçbiri maalesef çözüm olmadı uyku modunun ekran kartıyla bağlantılı olduğunu fark ettim notebook Acer olduğu için Acer'ın sitesindeki ekran kartı driverının sorunlu olduğunu fark ettim bu yüzden grafik kartı Amd olduğu için Amd'nin sitesinden Auto-Detect and Install (Otomatik Algıla ve Kur) dosyasını indirip oradan temiz bir kurulum yaptım ve sorun çözüldü. -
Merhabalar. Bu tarih itibarı ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Gerek buradaki gerekse bulduğum yurtdışı internet sitelerindeki çözümleri denedim ancak bir çözüme ulaştıramadım. Yardım Rica ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: asarburakMerhabalar. Bu tarih itibarı ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Gerek buradaki gerekse bulduğum yurtdışı internet sitelerindeki çözümleri denedim ancak bir çözüme ulaştıramadım. Yardım Rica ederim
Arkadaşlar her türlü şeyi denedim ve bir yöntemde başarılı oldum. Bios sürümüm en yeni versiyon olmasına rağmen sorun biostan kaynaklanıyormuş. Önce eski versiyon bios u tekrar yükleyip sonra en son sürümü yükledim ve sorun çözüldü.
ayrıca bios u downgrade etmekte zorlandım sistem temel yol ile izin vermedi bunun içinde aşağıdaki videodan yararlandım.
-
bunu yapıp işe yarayan oldu mu bilgisayara bişe olmasından korkuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X