Şimdi Ara

Bilgisayarım uyku moduna giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar bilgisayarım her hangi bir oyun veya bazen google chrome da gezdiğim zamanlarda bile durup dururken ekranı gidiyor ışıkları bir süre yanık kalıyor ve kapanıyor açtığımda ise sistem çalışmasına devam ediyor diyip kaldığı yerden devam ediyor.Sorun ne olabilir ısı değerlerini kontrol ettiğimde normal görünüyor.Yardımcı olanlara şimdiden teşşekürler.

Ayrıca bellek kullanımına baktığım zaman 2.5 gb kadar fiziksel bellek kullanımı oluyor.(Görev yöneticisinden baktığım zaman).Bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackernova -- 11 Haziran 2014; 19:36:09 >

Orijinalden alıntı: hackernova

Merhaba, arkadaşlar bilgisayarım her hangi bir oyun veya bazen google chrome da gezdiğim zamanlarda bile durup dururken ekranı gidiyor ışıkları bir süre yanık kalıyor ve kapanıyor açtığımda ise sistem çalışmasına devam ediyor diyip kaldığı yerden devam ediyor.Sorun ne olabilir ısı değerlerini kontrol ettiğimde normal görünüyor.Yardımcı olanlara şimdiden teşşekürler.

klavyeyi söküp internette dolaşabilirmisiniz? bazen klavyedeki uyku tuşu basılı kalabiliyor

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

•  Bilgisayarım uyku moduna giriyor.

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Bilgisayarım uyku moduna giriyor.

onları zaten öyle yapıp denedim ama hala aynı sorun devam ediyor laptop kullanıyorum.

• home edition mı kurulu ?

Orijinalden alıntı: Twona

home edition mı kurulu ?

Hocam Windows 7 home basic 64 bit kurulu.
    MacBook uyku moduna geçme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akeneton59

Uykusu geldiyse bırak uyusun şaka bir yana laptopsa adaptörünü bir kontrol et sarj tamamen doluyor mu sarj biterken o durum yaşanabilir.

o kadarda dikkatsiz değilim gayet normal şarj oluyor.
    mı seçili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

denetim masası/güç seçeneklerinden / bilgisayarı uyku moduna geçir: hiçbir zaman
    mı seçili ?

evet hocam :(
  • Arkadaşlar ram bölümü açtım 2 adet slot var ama 1 adet ram takılı servise gidip geldiğinde uyku modu sorunum oldu acaba ramlerden birini çalmış olabilirlermi yetersiz olduğu içinde kendini kapatıyor olmasın? Yardımlarınızı bekliyorum.

Benim bu konuda bir sorum olacak, bilgisayarınızı prizden çekince de aynı durum oluyor mu? Yoksa 10-15 dakika da olsa pil ile kullanabiliyor musun? Şundan soruyorum, eğer pil ömrü bitmiş ise, en ufak bir temassızlıkta uyku moduna geçiyor olabilir.
    Ayrıca bir de servise hangi amaçla göndermiştiniz?

Son olarak; servise göndermeden önceki ile, şimdiki RAM boyutunuz aynı mı?
    • Asus Maximus Formula VII
    • Windows 10 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

RAM'in yetersiz olması gibi sorun olamaz. RAM sürekli aktif olan bir donanımdır, bu yüzden bilgiler girer, işlenir, çıkar. RAM'inizin boyutundan fazla bilgi geldiğinde ise, sırada bekletilir.

Benim bu konuda bir sorum olacak, bilgisayarınızı prizden çekince de aynı durum oluyor mu? Yoksa 10-15 dakika da olsa pil ile kullanabiliyor musun? Şundan soruyorum, eğer pil ömrü bitmiş ise, en ufak bir temassızlıkta uyku moduna geçiyor olabilir.
    Ayrıca bir de servise hangi amaçla göndermiştiniz?

Son olarak; servise göndermeden önceki ile, şimdiki RAM boyutunuz aynı mı?

Evet şarjı varken fişi çekip kullanabiliyorum.Düşüp ekranı kırıldı servise yolladım onlar ekranın aktığını ve bütün parçaları değiştirdiklerini söylediler.

• Hadi ama kimse sorunu bilmiyor mu?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.