Şimdi Ara

bilgisayarım sürekli donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun yaklaşık 1 haftadır var.Onceden takılırdı bilgisayar sonra açılırdı.Şimdi bi kere donduğu zaman reset atmadan düzelmiyor.Hdd yeni değiştirdim.Harddisk için badsector taraması felan yaptım temiz çıktı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar özellikleri imzamda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donma ve kasmalar genelde ram gelir ilk akla
    ram denemesi yaptınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsado -- 18 Nisan 2014; 19:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfsado

donma ve kasmalar genelde ram gelir ilk akla
    ram denemesi yaptınmı

İmzamda yazıyor ama tekrar yazıyım neyse.

İşlemci intel core 2 quad q9550
    Ram 2gb 800mhz ddr2
    ekran kartı amd hd 6670
    Anakart ga-73pvm-s2h

• Durup dururken mi takılıyor? Yoksa herhangi bir program açtığın zaman mı takılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 18 Nisan 2014; 19:20:42 >
  • işletim sistemi yazmamışsın win 7 win 8 ise ram az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Durup dururken mi takılıyor? Yoksa herhangi bir program açtığın zaman mı takılıyor?

Lol oynuyorum ben.Oyun açılırken id pw yerinde donuyor.Veya mozilla açtım bi siteye girerken donuyor.Belli bi program yok.

• quote:

işletim sistemi yazmamışsın win 7 win 8 ise ram az

İşletim sistemi windows 8.1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence temiz bir format at pc rahatlasin Kesinlikle pc in hizlanacak sistemini yazarsan sevinirim
  • dblackx kullanıcısına yanıt
    hocam bugün bir kaç kişi ye daha yazdım ve bugğn aldıgım foto win7 kullanıyorum
    xp 350mb win 7-8 1,5-2 gb gibi ram harcar boşta oldugu halde
    senin pc xp taşır bu halde ram yükselmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega13

bence temiz bir format at pc rahatlasin Kesinlikle pc in hizlanacak sistemini yazarsan sevinirim

Sistem imzamda yazıyor ayrıca az önceki mesajda yazdım.Bilgisayara windows8.1 i yeni yükledim formata gerek olucağını sanmıyorum

• 2 gb Ram 8.1 için çok az. Bir kaç program da kurduysan, kasması normal.
  • quote:

hocam bugün bir kaç kişi ye daha yazdım ve bugğn aldıgım foto win7 kullanıyorum
    xp 350mb win 7-8 1,5-2 gb gibi ram harcar boşta oldugu halde
    senin pc xp taşır bu halde ram yükselmeni öneririm

Hocam sizin bilgisayarda sorun var bence.Bende şuanda mozilla ve lol client açık ve sadece 1gb kullanılıyor.Oyuna girdiğinde bu 1.5gb oluyor.Ram kasabilir ama ramin yetmediğini sanmıyorum.

• Dogru Windows 8.1 icin 2gb ram cok az kasmasindan daha dogal bir sey yok windows 8.1 i 4gb ram ve ustu kullanicilar kasmadan kullanabilir

Xp kullanmak istemessen win7 Professioneal gec derim sana

Sorun cozulucektir
  • quote:

Dogru Windows 8.1 icin 2gb ram cok az kasmasindan daha dogal bir sey yok windows 8.1 i 4gb ram ve ustu kullanicilar kasmadan kullanabilir

Xp kullanmak istemessen win7 Professioneal gec derim sana

Sorun cozulucektir

Kardeşim ss attım orda.Boşta ram kullanımı 1gb.Windows7 deykende böyleydi bilgisayar kasmıyordu.
  • Ram in az gibi geldi 8.1 hakkında bilgim yok ama bence win7 32 bitde rahat erdersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpu71

Ram in az gibi geldi 8.1 hakkında bilgim yok ama bence win7 32 bitde rahat erdersin

Tekrar yazayım.Windows 7 kullanırkende 1gb ram kullanımı oluyor boşta.Windows 7 de sıkıntı olmuyordu.Aynı şekilde windows 8.1'dede 1gb kullanılıyor.Oyuna veya mozilla vs girdiğimde max 1.7gb kullanılıyor ram.Sıkıntının ram olduğunu düşünmüyorum.

NOT : 3. YAZIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackx -- 19 Nisan 2014; 16:31:40 >
  • Bazen bilgisayar donduğunda mavi ekran verir gibi oluyordu.Mavi ekran bile donuyordu.Bende ram'i memtest86 ile test ettim.Anladığım kadarıyla ram bozuk değil.

• Kardesim Win 7 at kurtul
  • quote:

Kardesim Win 7 at kurtul

Senin için windows 7 yükledim.Yine aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.